Jurnal de week-end: descoperă lumea fascinantă a Egiptul Antic la Ploiești Shopping City

1

În perioada 7 aprilie – 3 mai, de la 12:00 la 20:00, toți copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani sunt asteptaţi la Ploiești Shopping City să descopere lumea fascinantă și misterioasă a Egiptului Antic prin cursuri interactive!

 

 

Zilnic, timp de 45 de minute, cei mici vor lua parte la o lecție interactivă a Egiptului Antic.
# Încă din primele minute ale experienței, vor fi costumați în faraoni sau Cleopatra înainte de a începe turul.
# Intrați în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită, unde pot vizita piramida și căuta artefacte în nisipul din primul punct de plecare din cadrul expoziției, vor descifra puzzle-uri distractive și hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon și vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului.
# Copiii vor lua parte la construcția unei piramide în miniatură și vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.
# Ghizi specializați îi vor supraveghea atent pe cei mici și vor răspunde la toate întrebările acestora.
# Distracția însoțește micii curioși în fiecare punct al expoziției – copiii vor face cunoștință cu mumiile și vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoșător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe cu multe surprize.
# La finalul turului toți copiii vor face poze haioase pe care le vor primi ca amintire din Egiptul Antic, gratuit.
Biletul pentru evenimentul Kids in Pyramids are prețul de 10 lei și va putea fi achiziționat de la Biroul de informații din Ploiești Shopping City.
Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achiziționa biletul de intrare la preț redus la 7 lei. Rezervările se pot face la Biroul deinformații, la adresa office@ploiestishoppingcity.ro și / sau la numărul de telefon 0751043178.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.