Ce înseamnă creditul pentru mine…

4
În urmă cu 4 ani mi-am aşternut primele gânduri pe blog, gânduri care simţeam nevoia să le împărtăşesc cu întreaga lume, poate din nevoia de a mă face auzită, remarcată sau pur şi simplu pentru a mă confesa cuiva care era dispus să îmi citească nebunia. Blogul meu pe atunci purta un alt nume: „Suntem liberi să vorbim”.
Nici nu ştiu de ce am ales acest nume. Poate din cauza faptului că libertatea de multe ori ne este îngrădită într-un mod grosolan. Există o limită în tot ceea ce facem şi spunem, dar de multe ori dreptul la exprimare garantat de Constituţie ne este încălcat! De aici şi nevoia mea de a mă „revolta” împotriva a tot ceea ce mă deranja. Tot acolo am găsit un refugiu pentru a îmi exprima sentimentele. Multe articole nu le-am publicat, iar mai târziu am hotărât că nici nu ar trebui să o fac.
Am luat în cele din urmă o pauză… destul de lungă, apoi treptat, am început să îmi reiau activitatea pe blog. Prima decizie a fost schimbarea numelui în Albinuţa Magică, un nume ales din dragoste pentru apicultură. Am considerat acest nume mai potrivit cu noul conţinut, am simţit că mă reprezintă şi am început să construiesc ca o albinuţă o nouă lume „magică”!
Am început să scriu despre tot ceea ce îmi place, am început să particip la concursurile de blogging şi astfel am câştigat un credit în mediul online! Doresc ca acest blog să crească treptat şi să văd că devine din ce în ce mai apreciat! Ştiu că pentru asta va trebui să muncesc mai mult!
În primăvara aceasta am acceptat o altă provocare: Super Blog! Ca un bobocel de primăvară m-am învârtit în jurul poziţiei 20, dar până la final mai este timp… Nu ştiu dacă ar trebui să fiu sau nu mândră de acest aspect, dar ştiu că pot mai mult. Nu ştiu dacă voi participa în viitor la alte competiţii Super Blog, nu sunt o prezicătoare, dar ştiu că dacă mă voi decide sau mai bine zis timpul îmi va permite să particip, atunci voi încerca să-mi depăşesc „recordul”, să dau tot ce pot! Fiind ultimul articol din Super Blog Spring 2016, vreau să precizez că experienţa în sine a fost frumoasă, se putea şi mai bine, dar suntem oameni, învăţăm din greşeli şi căutăm să aducem îmbunătăţiri tuturor proiectelor pe care le întreprindem. Nu regret nimic sau… cum ar spune Edith Piaf „Non, Je ne regrette rien”. Nu sunt nici dezamăgită, pentru că, trăgând linie realizez că am avut aşteptări prea mari de la această competiţie, iar de partea cealaltă a baricadei există nişte oameni la fel ca noi, nu roboţi! De-a lungul timpului i-am apreciat pe foştii câştigători şi am căutat să le citesc sfaturile şi să încerc să le implementez la mine pe blog. Nu ştiu dacă am reuşit, dar mulţumesc tuturor!
Până la urmă mediul online nu diferă prea mult de viaţa reală. Trebuie să învăţăm în fiecare clipă şi să luăm ce e mai bun de la viaţă. Cu trecerea timpului adevărata identitate iese la iveală, iar cine te apreciază îţi e alături, cine te invidiază, te urmăreşte de la distanţă, cine te urăşte, te discreditează, şi cine nu are nimic în comun cu tine te ignoră! Pentru a supravieţui în online ai nevoie de feedback, de audienţă, de noi contracte, dar pentru a supravieţui în realitate ai nevoie de mult ajutor. În ambele cazuri doar munca este cheia, dar dacă cheia nu reuşeşte să descuie lacătul atunci ai nevoie de susţinere.
V-am mai povestit de visul meu de a-mi construi sau achiziţiona o căsuţă doar a nostră. Nu ştiu cât de departe este acest vis, dar conştientizez că singura portiţă pe care o văd este proiectul prima casă! În ziua de azi greu poţi cumpăra ceva fără un credit bancar. Nu mă bucură situaţia, dar banca a devenit un rău necesar. Pentru a-mi uşura situaţia voi apela cu încredere la un consultant AVBS Credit care îmi va deschide portiţa spre realizarea visului!
Făcând o paralelă între cele două „credite”, ambele au la bază încrederea, altfel tot efortul ar fi în zadar. În concluzie, dacă munceşti într-un mod eficient, eşti o persoană onestă şi dedicată ambele „credite” sunt sigur ale tale!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016 – proba 16
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Eu, ca cititor, iti acord toate creditele de care ai nevoie pentru ca imi plac articolele tale, imi place stilul tau si cred ca, daca vei continua sa te implici asa cum ai facut-o in ultimele luni, ai sa ajungi departe.

    • Multumesc Cristina. Si mie imi place stilul tau. Ti-am mai zis ca de multe ori gandim la fel, iar perseverenta ta m-a determinat sa particip si eu la diverse competitii. Se pare ca in unele cazuri efortul meu a dat roade.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.