Farmec în doar 3 minute!

1
Trăim în secolul vitezei, când fiecare secundă este importantă. Nu realizăm cât de înşelător este timpul şi câte feste ne poate juca.
Suntem doar nişte călători prin jungla vieţii, iar când ne oprim să ne tragem sufletul realizăm că timpul este nemilos. Se scurge pe lângă noi, iar noi îl privim uluiţi.
Cât de înşelător paote fi? De ce se scurge secundă cu secundă fără ca să ne dea de ştire? De ce totul se întâmplă atât de rapid?
Parcă ieri eram doar o copilă ce se juca de-a adultul într-un colţ uitat de lume. Parcă ieri  au apărut primele semne ale adolescenţei fără se realizez şi totodată cu aceste semne şi primele întrebări: Am farmec? Să fiu încrezătoare? Arăt bine? Am început treptat să acord mai multă atenţie imaginii din oglindă pentru că ea reflecta ce eram eu de fapt. Am început să-mi analizez fiecare părticică a corpului să simt cum cresc… cum devin femeie.
Am crescut la bunici, undeva într-un colţ de rai unde doar natura răzbea. Am ridicat capul, eram ruşinată. Nu ştiam cui să mă adresez. Mama era departe, iar bunica… nu considera că ar trebui să apelez le tehnici de înfrumuseţare. Mă considera prea tânără… încă un copil. Dar timpul nu iartă pe nimeni. Copila aceea a devenit o adolescentă rebelă, care căuta răspunsuri.
Atunci am descoperit prima cremă depilatoare. Exact de îmi doream. Citisem despre ea într-o revistă şi tot ce aveam în minte era îndepărtarea părului nedorit. O adolescentă cu păr pe picioare… nu putea avea farmec nici măcar într-un colţ de rai. Mă temeam de lamă deoarece bătrânii spuneau că părul va creşte mai mare şi mai des, iar de ceară nici nu doream să aud. Îmi imaginam doar durere aşa că mă epilam rapid pe ascuns cu o cremă de la Farmec – prima mea cremă depilatoare!
Anii au trecut, iar eu am rămas fidelă acestui brand. Cel mai greu mi-a fost în perioada sarcinii. Părul nărăvaş nu mă ierta, iar eu eram prea pudică pentru a apela la un salon cosmetic. Burtica creştea, iar pe măsură ce sarcina se apropia de termen epilatul devenea un adevărat coşmar. Mai ales în ultimul trimestru când mă puteam aştepta ca bebe să vină oricând pe lume, iar eu să fiu “nepregătită”, un gând care mă neliniştea mai mult decât naşterea în sine. Îmi doream mereu epilare rapidă, eficientă şi cât mai comodă, mai ales că îmi era foarte greu să mă mişc. Cât de utilă e o cremă depilatoare! Ce m-aş face fără Farmec?
Am trecut treptat prin toate etapele prin care a trebuit să trec pentru a ajunge aici: o mamă grijulie şi iubitoare, dar veşnic ocupată. Dar ce să mă fac eu cu firele inestetice care răsar timid fix când ar trebui să fiu gata în doar 3 minute. Tot Farmec mi-a sărit în ajutor cu noua gamă de creme depilatoare care îndepărtează părul nedorit în doar 180 de secunde, timp în care pot să-mi verific mail-ul, mesajele de pe blog şi notificările de pe Facebook. Dacă zic relaxare, păi relaxare să fie!
Ce face soţul în cele 3 minute? Scoate căţelul în timp ce duce gunoiul, face o cafea şi udă florile.
Ce face Horia? Îşi bea liniştit lăpticul din biberon!
Cum am mai spus… timpul pierdut nu poate fi recuperat, iar Farmec a înţeles asta şi a avut grijă să îmi ofere cele mai bune creme depilatoare cu efect WOW! Ca să fie mereu în pas cu nevoile noastre a lansat noua gamă diversificată pentru depilare, cu produse pe alese, în funcţie de preferinţe: creme, benzi depilatoare, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, dar și un gel pentru curățare a cerii după depilare.
În funcţie de tipul de piele, gama conține 4 subcategorii:

cu extract de Orhidee – pentru piele normală

cu extract de Argan – pentru piele deshidratată și o depilare rapidă
cu extract de Vanilie – pentru piele sensibilă
cu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a adolescenților

+  un
produs special realizat pentru bărbați: Crema depilatoare cu Boswellia Serrata.

Eu prefer crema depilatoare pentru piele sensibilă  pentru că aşa sunt eu: o delicată! În plus ador aroma subtilă de vanilie care reuşeşte să acopere mirosul acela sulfuros care nu este pe placul tuturor! Extractul de vanilie hrăneşte şi catifelează pielea în timp ce crema acţionează asupra firelor de păr îndepărtându-le rapid şi sigur!
În plus Farmec nu i-a uitat nici pe bărbaţi! Aceştia pot scăpa de părul inestetic de pe corp fix în 3 minute, timp în care rolurile se pot inversa.
Voi ce produse pentru epilare folosiţi? Aţi încercat noile creme depilatoare de la Farmec?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016 – proba 15!
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. cremele astea depilatoare sunt o adevarata nenorocire pentru unele femei, in sensul că acum nu mai au nici un motiv sa umble cu par :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.