De ce am ales un Laptop Dell refurbished…

0
Parcă nici nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul. O dată cu el îmbătrânim şi noi, dar şi echipamentele electronice din casă. Am un calculator bătrânel – vechi de vreo 10 ani care îmi dădea de ceva timp semne că şi-ar dori să iasă la pensie. Mi-a servit mulţi ani, mi-a fost alături când am avut nevoie să finalizez diferite proiecte importante şi este cel mai bun seif al amintirilor mele dragi, deoarece îmi păstrează pe hard disk-ul său cele mai preţioase fotografii…
De câte ori mi-a sugerat că a oboist şi are nevoie de o pauză, am avut grijă să primească la domiciliu cel mai bun tratament, iar micile intervenţii “chirurgicale” le-am efectuat personal, asistată de soţul meu. Am avut grijă să primească componentele potrivite de care avea nevoie.
Pentru că am intrat în anumite proiecte ne-am cumpărat în urmă cu vreo 4 ani şi un Laptop, care până acum nu ne-a făcut probleme. În schimb bătrânelului nostru desktop, au început să îi cedeze pe rand componentele. Prima dată i s-a ars sursa din cauza unui şoc electric provocat de un Dorel care s-a legat la reţea la un concert organizat de un lanţ de magazine din oraşul meu. Sau pur şi simplu a fost hazardul. Cert este că din sursă ieşea fum… apoi i s-a defectat placa de bază şi cel mai grav este faptul că a cedat şi hard disk-ul pe care aveam stocate foarte multe fotografii. O mare parte din ele le aveam şi pe cd-uri dar multe dintre acestea s-au dus…
Făcând o evaluare, am constatat că dacă o iau iar de la capăt să îi cumpăr piese noi, costurile ar fi mai mari decât ale unui laptop!
Pe laptop lucrez eu, dar soţul meu are şi el nevoie de un computer pentru a-şi pune la punct traseele, pentru a studia ofertele sau pur şi simplu pentru a se relaxa. Îşi doreşte mult măcar un calculator refurbish. Ce să facem cu un singur laptop? Ne ciondănim ca nişte copii pe el, mai ales că amândoi suntem implicaţi în diferite proiecte ce necesită lucrul online, aşa că ne-am hotărât să achiziţionăm un Laptop Dell. Abia îl poate purta după el când pleacă în diverse delegaţii.
Am cerut sfatul unui prieten de familie pasionat de tehnologie, iar el ne-a recomandat un Dell refurbished de pe PCMADD, spunându-ne că au produse de calitate cu garanţie la preţuri de excepţie. Ce bine e să avem alături prieteni pasionaţi de computere. De fiecare dată ne-a dat cele mai bune sfaturi atunci când i le-am cerut.
Am studiat puţin oferta şi ne-am decis că cel mai potrivit este un laptop Inspiron deoarece îndeplineşte toate cerinţele soţului meu. Chiar e încântat de o astfel de alegere. Când se afla în deplasări, de pe telefon îi este cam greu să trimită mail-uri sau să comunicăm pe chat, iar un laptop este cea mai bună alegere. În plus consumă mult mai puţină energie electrică decât vechiul PC, iar el chiar este un ecologist convins. Este adeptul principiului “nimic nu se pierde, totul se transformă”, de aceea a şi ales un laptop refurbish. A contat mult şi opinia unui specialist care ne-a  recomandat aceste produse. În plus, tot Dell avem şi noi la locul de muncă, de aceea am optat pentru un laptop Dell.
Ce ne-a convins să facem această alegere?
– raportul bun calitate preţ.
– garanţia oferită
– promptitudinea şi seriozitatea PCMADD
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.