BlogAwords dă start maratonului Blogathon 2016! Înscrie-te şi tu!

2
Dacă până acum nu am luat prea în serios concursurile pentru bloggeri, noile campanii m-au determinat să accept provocarea şi să particip la cât mai multe concursuri de profil.
Surpriza plăcută a venit şi din partea BlogAwords care a dat start campaniei Blogathon 2016!
Astfel, în perioada 01 martie 2016 – 01 noiembrie 2016 dacă participi la cât mai multe campanii ai şansa să te numeri printre cei 20 finalişti ai maratonului şi să câştigi premii substanţiale.
Ce trebuie să faci pentru asta?
Pasul 1:
Scrie un articol cu tema “Campionii Blogosferei sunt răsplătiţi în Blogathonul BlogAwards” până pe data de 01 Septembrie 2016 în care să relatezi care sunt motivele care te-au determinat să participi la aceasta campanie şi invită-ţi cititorii cu blog să participe la campaniile BlogAwards.
Pasul 2:
Promovezi public pe Facebook articolul scris de tine cu haştagurile #roblogawords #Blogathon #concurs #concursuripentrubloggeri după care înscrii doar link-ul postării de pe facebook în pagina dedicată campaniei!
Astfel, dacă munceşti şi îţi dai interesul pe lângă premiile de la fiecare campanie individuală ai şansa să ajungi în top 20, iar activitatea ta să fie remunerată pe măsură!
Premiile suplimentare se vor aloca astfel:
–        Locurile 4 – 20 vor primi câte un premiu în valoare de 150 lei
–        Locul 3 va primi un premiu în valoare de 500 lei
–        Locul 2 va primi un premiu în valoare de 1000 lei
–        Locul 1 – campionul – cel mai bun blogger va fi răsplătit cu un premiu în valoare de 2000 lei!
Sună tentant, nu-i aşa? Pe mine premiile m-au convins şi accept şi această provocare!
Care este mecanismul campaniei?
Bloggerii înscrişi în această competiţie pot alege la ce campanii doresc să participle.
Nu toate sunt obligatorii, un blogger putând participa la una, două sau la toate campanile.
1. În cazul în care un blogger participă la o singură campanie, poate câştiga oricare din premiile aferente acelei campanii individuale.
Clasamentul concursului Blogathon 2016 se realizează în funcţie de punctajul obţinut de fiecare participant până pe 30 Octombrie 2016. Punctele se aloca astfel:
– 1 punct pentru un articol înscris şi conform cu cerinţele sponsorului la o campanie
individuală
– 10 puncte pentru articolul de promovare al concursului
2. Clasamentul se actualizează lunar şi se va publica pe site-ul campaniei. În caz de
egalitate departajearea se va face de către BlogAwards în funcţie de jurizarea articolului de promovare.
3. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.
4. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală BlogAwards. Campaniile individuale participante vor fi aunţate pe platforma BlogAwords.
5. Un blogger se poate înscrie cu minim unul şi cu maxim trei articole la fiecare campanie.
6. Play-off-ul Blogathonului se va desfăşura în perioada 1 Noiembrie – 20 Noiembrie 2016. Primii 20 de bloggeri vor participa la 10 probe care vor decide câştigătorul Campaniei Blogathon 2016.
7. Foarte important: o persoană poate participa cu un singur blog în Play-off. Dacă un participant deţine mai multe bloguri poate acumula puncte pentru fiecare, însă se poate califica doar cu unul (cel mai bine clasat) în Play-off.
8. Participanţii care deţin mai multe bloguri şi adună punctaj suficient pentru calificarea în Play-off pentru două sau mai multe bloguri vor primi premii pentru fiecare blog care a adunat respectivul punctaj, cu excepţia blogului calificat în Play-off din partea BlogAwords. Mai precis, dacă un participant se clasează între primele 20 de poziţii cu trei bloguri, poate participa în Play-off cu unul singur dintre acestea şi va primi două premii din partea BlogAwards pentru celelalte două bloguri care au adunat punctajul respectiv.
9. Un număr de 10 probe vor fi organizate în Play-off. Fiecare blogger calificat în Play-off poate scrie cel puţin unul şi cel mult trei articole participante la fiecare campanie din Play-off.
10. Pentru fiecare probă vor fi acordate note de la 1 la 10 de către fiecare sponsor în parte, pentru fiecare articol. Premiile se vor acorda în funcţie de suma notelor acordate în cele 10 probe. De exemplu, un blogger care primeşte nota 10 la fiecare dintre cele 10 probe va acumula 100 de puncte iar un blogger care va primi nota 9,5 la fiecare din cele 10 probe va acumula 95 de puncte.
Dacă nu ai cont pe BlogAwards.ro înregistrează-te, nu vei regreta!
Baftă vă doresc!
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.