Particip la SuperBlog 2016! De ce nu şi eu?

2
Recunosc, i-am cam dat târcoale şi la ultimele două ediţii, doar că am ezitat să mă înscriu. De ce? Timpul nu mi-a permis, dar poate că şi teama de a accepta să particip la o  competiţie de o asemenea anvergură…
Urmăresc o parte din bloggerii înscrişi deja în acest concurs, sunt persoane minunate, deschise oricărei discuţii şi pline de idei extraordinare. De cele mai multe ori simt că rândurile scrise de ei, au fost scrise de mine, undeva într-un colţişor al minţii deoarece avem o mentalitate asemănătoare…
Am citit din umbră majoritatea articolelor câştigătoare şi am realizat că în România sunt multe persoane talentate şi dedicate  scrisului.
Am observat că această competiţie aduce participanţilor numai beneficii. Pe lângă şansa de a câştiga premii extraordinare, avem şansa să ne cunoaştem mai bine şi de ce nu, să legăm prietenii… sper doar să reuşesc să duc la bun sfârşit fiecare provocare şi să nu-mi dezamăgesc cititorii!
Nu vreau să mă gândesc de pe acum la câştiguri. Indiferent de situaţie ştiu că experienţa căpătată şi timpul investit mă vor aduce mai aproape de blogosferă.
Acestea fiind spune uraţi-mi success la prima mea competiţie SuperBlog 2016!
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.