Jurnal de weekend: Târgul Mierii de la Câmpina

1
Salutare albinuţelor! Astăzi o să dezbat un subiect extrem de dulce.
Weekend-ul acesta are loc Târgul Mierii la Câmpina! Aflat la a XI-a ediţie, evenimentul se desfăşoară în perioada 26-28 februarie 2016 la Casa Tineretului din Câmpina. Standurile au fost expuse atât în interior cât şi în exterior pe o suprafaţă de aproximativ 3000 mp.
Târgul de la Câmpina este cel mai important eveniment de profil din ţară. Acesta este aşteptat cu nerăbdare atât de apicultori cât şi de iubitorii de produse apicole.
Din punct de vedere organizatoric sunt mulţumită. Vremea capricioasă ne-a cam jucat feste şi anul acesta. Vineri timpul a fost minunată, dar sâmbătă a plouat mărunt. În ciuda vremii deloc prietenoase, evenimentul nu a dus lipsă de vizitatori.
La târg, vă puteţi răsfăţa papilele gustative sau achiziţiona diverse produse apicole, iar apicultorii pot cumpăra diverse utilaje şi produse necesare desfăşurării acestei minunate activităţi!
De data aceasta în calitate de vizitator Horia s-a bucurat din plin din acest eveniment. Ca să demonstreze că trăieşte din plin clipa a purtat vestuţa magică de bondărel, a gustat din mierea de la târg, s-a distrat împreună cu mascota târgului, s-a întâlnit cu multe persoane minunate şi a admirat atrăgătoarele standuri pline de bunătăţi, dar şi frumoasele fete îmbrăcate în costum naţional! Mai jos vă prezint o mică galerie foto!
Mâine 28 februarie 2016, dacă aveţi drum spre Valea Prahovei, vă recomand să mergeţi şi la acest eveniment sau să daţi like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii legate de viitoarele târguri şi expoziţii. Nu o să regretaţi!

 

 

 

 

 

 

 

       În încheiere observaţi cum oboseala şi-a spus cuvântul… să aveţi un weekend minunat!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.