Tellur – în pas cu tehnologia!

5
            Salutare!
Chiar dacă sărbătorile bat la uşă, prin magazine e forfotă mare, iar prin bucătării gospodinele ne îmbie cu fel de fel de arome, nu trebuie să uităm nici de  echiparea maşinii pentru vacanţă sau drumeţii. Până la urmă e bine să aducem o mică parte din confortul de acasă şi în drumul spre destinaţia dorită.
Dacă sunteţi prieteni buni cu tehnologia, pe lângă echipamentul obligatoriu de iarnă al maşinii, vă recomand produsele de la Tellur, care vă vor face timpul petrecut în autovehicul mult mai plăcut. În ziua de azi tehnologia a devenit o parte importantă din viaţa noastră deoarece ne uşurează mult munca şi ne face viaţa mai frumoasă, iar Tellur oferă o gamă variată de gadgeturi şi accesorii de tehnologie mobilă.
Recent am fost selectat în campania de testare de produse, organizată de BuzzStore. Conceptul acesta de promovare de produse ajută mult clientul. Toţi dorim să cumpărăm produse potrivite pentru nevoile noastre şi de aceea avem nevoie de păreri sincere din partea celor care le-au folosit.
Conţinut colet BuzzStore şi Tellur
Pliante şi conţinut colet

Horia curios de ce e în colet
În această campanie, am primit spre testare 4 produse pe care o să vi le prezint în articolele următoare. Pentru mine a fost o surpriză minunată înainte de Sărbători, deoarece accesoriile primite îmi sunt necesare atât în maşina personală cât şi în cele de servici.
Luare în primire colet

Produsele primite spre testare sunt:

– o cameră auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2.5 inch

– un Selfie Stick Wireless Bluetooth TL7-W

– un modulatorul FM Tellur T844-C

– un suport pentru tabletă şi GPS Tellur

Pliante de sărbătoare
Camera auto Tellur
Selfie Stck Tellur
Modulator FM Tellur cu telecomandă
Modulator FM Tellur
Suport tabletă Tellur
Suport tabletă pentru parbriz şi tetieră
Tellur oferă o gamă variată de gadgeturi de calitate care să te împrietenească cu tehnologia, la preţuri accesibile precum: baterii externe, carduri de memorie, încărcătoare, modulatoare FM,  cabluri de date, huse şi folii de protecţie ecran, suport tabletă, cameră video auto, selfie stick-uri, căşti şi boxe Bluetooth, Smartwatch, genţi, car holder, armband, tempered glass, termometre. Toate pentru confortul tău!

 

5 COMENTARII

  1. Am primit setul Tellur de la #buzztellur si este folositor. Am folosit suportul atat pentru tableta cat si pentru sistemul de navigatie GPS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.