Primiţi un colind virtual şi donaţi pentru Cristian! Viaţa e cel mai de preţ dar, iar Moş Crăciun există în fiecare dintre noi!

0
Albinuţele mele, mai sunt doar câteva zile până la minunata Sarbătoare a Naşterii Domnului, iar astăzi doresc să vă vorbesc despre un subiect puţin mai delicat.
De multe ori avem ca dorinţe, diverse bunuri materiale mai mici sau mai mari, ieftine sau scumpe, dar uităm esenţialul: darurile spirituale.
Cel mai important dar pe care îl putem primi de la Dumnezeu este sănătatea, dar din păcate în ultimul timp constant cu tristeţe în suflet că din ce în ce mai mulţi copii se nasc sau sunt diagnosticaţi de la vârste fragede cu diverse boli.
Este şi cazul lui Cristian Filip, un tânăr de doar 15 ani nevoit să-şi petreacă cea mai frumoasă parte a vieţii în spitale, departe de cei dragi inimii lui.
Povestea lui Cristian este următoarea:
Băiatul din Brăila a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer: sarcom Ewing. Totul a început în prima zi de liceu, când i s-a făcut rău și a avut febră mare. Părinții l-au dus imediat la medic, iar de acolo a început un lung periplu prin unitățile medicale. După ce a primit vestea la care nimeni nu s-a așteptat, familia a plecat cu Cristi la Spitalul Acibadem din Istanbul, unde i s-a dat speranța că lucrurile pot reintra în normal. Doctorii turci l-au operat și i-au îndepărtat tumora malignă de pe plămân, însă acesta a fost doar primul pas, unul extrem de costisitor de altfel. Cei 22.000€, cât a însemnat intervenția chirurgicală, au fost strânși cu greu de părinți, care au vândut tot ce aveau la îndemână, au
apelat la rude, prieteni și la sprijinul oamenilor cu suflet. Însă pentru a-și putea trăi viața ca un puști de vârsta lui, Cristian Filip are nevoie de numeroase ședințe de chimioterapie, a câte 10.000€ fiecare. E lesne de înțeles că mama și tatăl său nu mai au de unde să facă rost de acești bani, așa că singura șansă am rămas noi, cei care înțelegem că viața trebuie prețuită, indiferent de provocările la care suntem supuși.”
Suma necesară de care are nevoie acest minunat băiat este 100.000 de euro, o sumă ameţitor de mare şi pentru această familie greu încercată, dar şi pentru extrem de mulţi dintre noi. Dar picătură cu picătură putem umple pocalul vieţii cu speranţă, cu iubire şi cu generozitate. Aşa că în apropierea Crăciunului primiţi colindul de suflet al Asociaţiei „Salvează o Inimă”. Toate detaliile despre acest caz şi despre stadiul în care se află, le găsiţi aici!
Este aceeaşi Asociaţie despre care v-am mai vorbit şi într-un articolul anterior. Această echipă de oameni cu suflet împreună cu voi dragi prieteni, care aţi ajutat cum aţi putut, aţi adus zâmbetul pe buze multor persoane care aveau nevoie urgent de ajutor.
Poate mulţi dintre voi primesc colindători în această perioadă şi îi întâmpinaţi cu diverse bunătăţi sau bani. Primiţi şi un colind virtual şi ajutaţi-l pe Cristian să trăiască!
 
Tudor Gheorghe – Colind – Vin Colindatorii
Colindul „Vin colindătorii” cântat de Tudor Gheorghe îl consider cel mai potrivit cu acest caz, versurile pur şi simplu mă ung la suflet şi sper că şi pe voi.
Tehnologia din ziua de azi ne vine mult în ajutor, iar pentru Cristian s-a deschis o linie telefonică. Ce poţi face tu? Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro. SMS-ul este valabil din 15 Decembrie.
*Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 15 Decembrie 2015– 01 Februarie 2016. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr este oferit gratuit cu sprijinul Asociației “Salvează o inimă, rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr este oferit gratuit cu sprijinul Asociației “Salvează o inimă”.
Astfel cu doar 2 euro puteţi salva o viaţă. De aceea spun mereu că dacă suntem uniţi putem realiza multe. Luaţi exemplu de la albinuţe. Sunt mici, dar multe… şi împreună dau viaţă naturii!
În încheiere doresc să vă urez tuturor multă sănătate şi să fiţi mai buni!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.