Aliatul de nădejde al organismului tău – lăptişorul de matcă PUR cu aromă de mango de la Apiland

2
Salutare albinuţele mele.
În sezonul rece una din cele mai întâlnite probleme este cea a imunităţii scăzute. Cei mai expuşi sunt în special copiii, care au nevoie de o atenţie şi o îngrijire deosebită.
Un sistem imunitar puternic şi echilibrat  protejează de infecţiile bacteriene, parazitare, virale şi fungice, iar pentru întărirea acestuia nu avem nevoie de doctori şi medicamente. Putem apela la ce ne oferă natura. Eu mereu am spus că albinele sunt magice deoarece ne oferă fel de fel de produse minunate pentru sănătate.
Astăzi vă voi vorbi despre lăptişorul de matcă. Poate vă întrebaţi ce este acesta şi la ce este bun…
Ştiu că mulţi dintre voi aveaţi impresia că acesta este produs de matcă (regina albinelor)… ei bine realitatea este alta! Lăptişorul de matcă este produs de albinele doici pentru a hrăni puietul din stup încă din momentul eclozării. Larvele de albine şi trântori vor fi hrănite cu lăptişor de matcă timp de trei zile, iar “aleasa” stupului, cea care le va deveni regină va fi în continuare hrănită din abundenţă cu acest elixir magic… deci este un produs regal.
Laptisorul de matca pur este recoltat direct din stup. Produsul crud are o consistenţă cremoasă, o culoare alb-galbuie, este uşor translucid şi are un gust acrişor, puţin
astringent.
Acest minunat produs apicol este folosit în starea lui pură pentru tratarea unor grave maladii, fiind folosit atât în scop profilactic cât şi vitalizant. Este recomandat să fie folosit de persoanele care prezintă imunitate scăzută, au probleme cu infertilitatea, traversează
perioade de oboseală fizică şi psihică, de surmenaj şi stres, când există o cantitate de colesterol care depăşeşte nivelul acceptat, sau de persoanele care suferă de cancer. De asemenea, datorită conţinutului de substanţe de tip hormonal din compoziţie, are o acţiune extraordinară de tip neuronal, astfel persoanele predispuse la Alzheimer  şi consumă lăptişor de matcă, sunt mai puţin predispuse la a dezvolta această maladie.
Principalele efecte terapeutice sunt: creşterea imunităţii, regenerarea şi îmbunătăţirea funcţiilor metabolice, detoxifierea organismului.
Cunoscut şi sub numele de „elixirul tinereţii”, lăptişorul de matcă este folosit şi în industria cosmetică pentru că stimulează şi întinereşte ţesuturile pielii, lăsând pielea fină ca de bebeluş.
Fără nici un fel de îndoială vorbim de o minune a naturii pe care doar albinele sunt capabile să ne-o ofere.
Pe parcursul anilor, oamenii de ştiinţă au dovedit că acest produs apicol nu prezintă efecte secundare, totuşi persoanele alergice la produse apicole, femeile însărcinate şi care alăptează trebuie să îl evite.
Ar fi pagini întregi de scris despre acest produs minunat, dar o să mă opresc aici cu scurta mea prezentare şi o să vă recomand lăptişorul de matcă PUR cu aromă de mango de la Apiland.

 
Acest produs a fost îndrăgit instantaneu de  băieţelul meu Horia, dar şi de întreaga familie. Cu doar o doză pe zi suntem pregătiţi să ţinem piept invaziei de viruşi care, ajutaţi de vremea favorabilă de afară îşi caută gazdă. Dar nu la noi!
Inedit este şi modul de prezentare. Flaconul prezintă o pompiţă dozatoare foarte uşor de folosit.

Recomandări: imunitate scăzută, capacitate de concentrare, învăţare, memorare, epuizare fizică şi psihică, probleme de memorie şi de somn, stres, hipertensiune, colesterol mărit, afecţiuni endocrine şi ale ficatului.
Aşadar, elevii şi studenţii au un aliat de nădejde în perioada examenelor
Datorită gustului său uşor dulceag, este recomandat în special la copii sau la persoane care nu agreează gustul specific (acrişor) al Lăptişorului de matcă pur.
Aroma de mango îi dă un gust plăcut produsului, poate din acest motiv Horia îl îndrageşte aşa mult şi se bucură când mă vede că vin cu flaconul spre el.
Lăptişorul de matca PUR este o bună sursă de ACID 10 HDA (acid 10 – hidroxidecanoic – substanţă activă cu efect antibacterian, antifungic şi antiviral), care măreşte rezistenţa organismului în faţa bolilor şi ajută la eliminarea radicalilor liberi. În plus conţine vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9, B12-acid folic) în concentraţii mari, sursa naturală principală de vitamina B5 (acidul pantotenic, sau „vitamina antistres”), şi ACETILCOLINA – mediator în procesul de transmitere a fluxului nervos.
Mango este un fruct recomandat pentru vitaminele pe care le conţine (A, B6, C, E), fiind şi o sursă de proteine şi carbohidraţi. Compusul numit „mangiferină” face ca acest fruct să fie considerat un bun antiinflamator.
http://bit.ly/1ZuiuXg
Mod de prezentare: Reciepient 30g cu pompiţă dozatoare.
Doza recomandată: 1 gram/zi. (O apăsare are un gram.)
Se administrează sublingual până la dizolvarea totală (cca. 5 min) dimineaţa, cu 20 – 30 minute înainte de masă.
Se recomandă consumul în cure de minimum 6 săptămâni, primăvara şi toamna, dar se poate recomanda fără restricţii pe durata întregului an.
Mod de păstrare: Se păstrează la frigider, 2 – 6 grade Celsius. Dacă îl folosiţi omogenizat în miere, îl puteţi păstra la temperatura camerei.
Ingrediente: lăptisor de matcă pur: 99.967%, aroma de mango: 0.03%, aroma de citrice: 0.003%.
Observaţiile mele: fiind o mămică cu un program destul de solicitant, de multe ori epuizarea fizică şi psihică îşi spune cuvântul, iar problemele de zi cu zi aduc în prim plan stresul. Din acest motiv de multe ori am probleme cu somnul, iar lipsa odihnei
pe timpul nopţii are repercursiuni ziua.
De când folosesc lăptişorul de matcă mă simt plină de energie, iar somnul meu este mult mai liniştit. Astfel am mult mai multă energie pentru a o putea consuma împreună cu Horia. Simt că bateriile mele sunt în permanenţă încărcate.
În plus ne-am întărit sistemul imunitar, iar răceala se pare că ne-a ocolit până în prezent şi nici nu dă semne că ne-ar da târcoale.
Gustul ne place foarte mult, iar Horia pur şi simplu îl adoră. E foarte bucuros dimineaţa când îşi primeşte doza zilnică de sănătate.
Despre acest produs nu pot să spun decât că e preferatul nostru din frigider!
Câteva cuvinte despre Apiland
Apiland®, vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă variată de produse apicole în forma lor pură, crudă, neprelucrată, aşa cum sunt ele oferite de natură pornind de la ideea că orice astfel de produs are o eficiență terapeutică maximă. Produsele Apiland®  pot fi găsite în magazinul online, dar şi în diverse magazine de specialitate.

 

Această lume fantastică a albinelor, bine organizată a oferit de mii de ani omului doza zilnică de sănătate în stare pură. Rămâne la latitudinea noastră dacă este corect sau nu să încurajăm producătorii locali şi să nu acceptăm să cumpărăm produsele sintetice din import.
Eu susţin cu tărie industria apicolă din România, iubesc apicultura, iubesc sănătatea, iubesc viaţa! Voi??? 

2 COMENTARII

  1. varianta cu mango nu am incercat-o, o las copiilor dar restukl produselor pe baza de laptisor de matca de la Apiland sunt nemaipomenite. Eu am luat Tonicul apicultorului in primavara si nu am avut nici o problema cu astenia, cum aveam in alti ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.