Noua campanie marca BuzzStore – Samponul uscat Batiste

0

Bucura-te de par curat fara spalare!

BUZZStore lanseaza o noua provocare si te invita sa faci parte din echipa de testare a celei mai inovative solutii de frumusete pentru parul tau – Samponul uscat Batiste!
Samponul uscat Batiste este un produs sub forma de spray care reimprospateaza si revitalizeaza parul intre doua spalari, fara nici un pic de apa. Este de mare ajutor atat in cazul parului normal, care trebuie spalat o data pe saptamana cat si in cazul parului gras, care ar trebui spalat in fiecare zi sau la doua zile. Pe langa efectul sau de baza, de a elimina grasimea de pe par, acesta da si un plus de volum parului.
Batiste te ajuta sa obtii coafura pe care ti-o doresti in doar 2 minute, adica este perfect pentru diminetile in care nu ai timp sa te speli pe cap sau ai nevoie de mai mult volum. In plus, este potrivit pentru orice tip de par!
Toata gama de produse Batiste poate fi gasita in farmaciile Sensiblu.

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Batiste.

150 locuri disponibile…

In campanie sunt disponibile 150 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 8 decembrie 2015 – 17 ianuarie 2016.
Inscrierile se fac pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile, in functie de profilul de consumator.
Participa acum la campania de testare BUZZStore Batiste! Click aici pentru conectare.
…esti la un click distanta!
Completeaza chestionarul de selectie in campanie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!
Sunt selectati acei BUZZeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.
Nerespectarea cerintelor campaniei duce la returnarea produselor oferite, la cererea scrisa a organizatorului.
Cum poti pastra GRATUIT produsele testate?

Esti fan al paginii de Facebook BUZZStore si Batiste!
Postezi  un video realizat cu telefonul mobil sau alt echipament propriu pe YouTube si Facebook despre experienta de utilizare a produselor testate.
Postezi minim 3 actualizari de stare pe pagina proprie de Facebook, cu vizibilitate publica, in care iti faci cunoscuta parerea despre produsele testate si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de minim 30 de interactiuni (like, share, comment).
Postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care detine), pe un forum/ grup pe retele de socializare sau pe o alta retea sociala decat Facebook (Ex: Instagram, Google +, Pinterest, Twitter, etc)  cu impresiile din campania de testare.
Postezi sub forma de comentariu, o parere despre produs pe pagina de Facebook Batiste, pe un site, forum sau blog de moda si frumusete unde se prezinta gama Batiste.
Distribui brosura, voucherul de reducere si esantionul de sampon uscat Batiste catre 6 prieteni sau colegi, impreuna cu parerile tale de utilizare
Incarci in sectiunea My BUZZ din pagina de campanie link-uri catre postarile realizate conform Regulamentului si completezi chestionarul de finalizare campanie.
Folosesti in toate postarile tale online expresia
#buzzbatiste

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.