Gelul de duş So Elixir Purple de la Yves-Rocher – un gel de duş puternic pentru femei sigure pe ele!

1
Salutare albinuţelor! Deşi folosesc produsele de la Yves Rocher de mai bine de 3 ani, abia acum m-am decis să scriu despre produsele mele preferate.
Fiecare ofertă pe care o primesc pe mail, poştă sau prin intermediul consultantului personal mă face să scotocesc prin buzunare şi să achiziţionez produse de care în acel moment nici nu am nevoie. Aşa se face că mereu am în dulap rezerve de care sunt foarte mândră.
Astăzi doresc să vă vorbesc despre gelul de duş So Elixir Purple care din punctul meu de vedere asocierea acestul gel de duş cu un elixir preţios este foarte potrivită.
Este un produs cu o aromă puternică pentru femei putenice şi sigure pe ele.
So Elixir Purple îmbină într-un mod elegant notele florale şi lemnoase ale parfumului cu acelaşi nume. Îmbogăţit cu apă de albăstrele, gelul de duş So Elixir Purple oferă o notă delicată şi preţioasă. După utilizare, pe piele rămâne o aromă delicată care se păstrează câteva ore.
Gelul de duş So Elixir Purple nu conţine ingrediente de origine animală. Conform etichetei, acesta are doar ingrediente de origine vegetală şi anume: bază de curățare de origine vegetală, apă de Albăstrele provenită din agricultura biologică, uleiuri esențiale de Bergamotă, de Mandarină și de Patchouli.
Flaconul de 200 ml îţi va bucura simţurile, te va revigora şi te va face să te simţi ca pe un tărâm magic, plin de poveste. Îl găsiţi aici!
Curând voi scrie şi despre alte produse Yves Rocher.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.