Moşule de unde vii, încărcat cu lenjerii?

5
Dragi prieteni, după cum bine ştiţi sunt o fană împătimită a lenjeriilor de pat. Ador să le schimb foarte des, să le asortez cu mobila, draperiile şi cel mai  important îmi plac lenjeriile tematice.
Cum următoarea sărbătoare importantă pentru noi este Crăciunul îmi doresc să achiziţionez o lenjerie pe această temă.
Iar acum am încă un motiv în plus pentru care optez ca în acest an să îmi „îmbrac” şi patul în straie de sărbătoare. Horia, băieţelul meu, va fi cu siguranţă mai mult decât încântat de noua achiziţie, mai ales că anul acesta va înţelege mai bine care-i treaba cu Moşul ăsta de vine o dată pe an şi lasă multe, multe cadouri sub brad.
Cum patul meu e foarte mare şi sunt destul de pretenţioasă în privinţa modelului şi calităţii materialului, am găsit pe Cumparamisim.ro cea mai bună ofertă de lenjerii de pat cu Moş Crăciun, mai ales că în această perioadă le puteţi achiziţiona la un preţ redus. Eu mă gândesc şi la buget, deoarece în preajma sărbătorilor de iarnă sunt foarte multe cheltuieli.
Mai mult, pe acest site găsiţi mereu oferte avantajoase atât la lenjerii cât şi la cuverturi, perne, pilote, huse pentru saltele, prosoape şi alte produse.
Modelele de lenjerii cu Moşu’ disponibile pe site sunt absolut încântătoare şi încerc să mă decid care din ele va fi vedetă în dormitor de Crăciun.
Am să vă prezint doar câteva modele care mi-au atras atenţia în mod special, deşi e cam greu de ales deoarece lenjeriile sunt una mai frumoasă ca alta.
            La fel de mult îmi place şi acest model!

            Foarte simpatică şi încântătoare este şi această lenjerie cu reni!

            Am timp să mă hotărăsc ce va fi şi cu siguranţă vă voi împărtăşi experienţa mea!

            Update
            În sfârşit după lungi analize m-am hotărât să iau această lenjerie, deşi îmi plac toate foarte mult. Ieri am dat comandă, azi a şi ajuns. Curioasă din fire am vrut imediat să văd cum se aşează pe pat. Se potriveşte perfect cu mărimea patului meu.
            Lenjeria este din bumbac satinat şi conţine 4 piese:
–        1 cearşaf de pat: 230 x 250 cm
–        1cearşaf pilotă: 200 x 230 cm
–        2 feţe de pernă 55 x 80 cm
Am vrut să văd cum se comportă şi la spălat aşa că după ce am văzut cum arată pe patul meu am trimis-o direct în maşina de spălat ca să fie pregătită încă de pe acum pentru zilele de sărbătoare. Am spălat-o la un program de 30 de grade cu detergent normal. Oricum producătorul recomandă ca produsele să fie spălate înainte de prima utilizare, iar eu consider că aşa este corect şi igienic. Lenjeria se poate călca până la o temperatură de maxim 130 de grade. Nu se  folosesc înălbitori. Dacă se respectă instrucţiunile şi recomandările, lenjeria nu se va deteriora, iar culorile vor rămâne vii o perioadă cât mai îndelungată. După spălare am observat că nu s-a decolorat.
Pentru cei care vor ca la ţesăturile colorate din bumbac să nu se cureţe culorile repede am două sfaturi. Puteţi pune într-un lighean două linguri de sare, apoi după ce aceasta se topeşte să le lăsaţi la înmuiat puţin, apoi să le spălaţi folosind un program cu temperatură scăzută şi fără prespălare. Al doilea truc este să puneţi puţin oţet în sertarul pentru detergent, atunci când maşina trage apă. Oţetul are rolul de a întări culoarea din ţesătură, în plus îi face bine şi cuvei maşinii de spălat deoarece previne apariţia calcarului.
Revenind la lenjeria mea cu Moş Crăciun de pe Cumparamisim.ro, am să vă pun mai jos câteva fotografii cu ea. Sunt încântată şi mă bucur ca un copil de ea. By the way: ghiceşte cineva unde este este spiriduşul Horia?
  P.S. E mult mai frumoasă în realitate.

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.