Persil Power-Mix Caps – secretul hainelor curate!

8

 

Dragi prieteni, am avut şansa să primesc spre testare în cadrul campaniei organizată de Persil şi BuzzStore noua inovaţie Persil Power-Mix Caps pudră şi gel împreună.

Ştiam că Persil este unul din cei mai buni detergenţi din România, ştiam din campania trecută că gelul are o putere mare de curăţare, asta deşi nu fusesem selectată, dar nu mă gândeam că o capsulă atât de mică predozată de pudră şi gel poate avea o putere aşa de mare de curăţare.
Iniţial mă gândeam să îi intid fel de fel de capcane companiei Henkel România pentru a vedea cât de eficiente sunt aceste mici capsule, dar nu a fost nevoie deoarece are grija fiul meu de 11 luni să ne provoace pe amândoi. Deh… cum spune proverbul: “Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea!” Aşa că din “adversari” am devenit “colaboratori“, suntem amândoi în aceeaşi “tabără” şi ne înţelegem de minune!
De provocări am parte mereu. Puiul meu descoperă lumea şi merge de-a buşilea şi se târâie prin fiecare colţişor al casei, se joacă cu căţelul familiei (un alt fan al petelor de lăbuţe de pe lenjerii) sau îşi etalează meniul pe tricouri şi pantalonaşi. Sublim, nu-i aşa?
Pe lângă aceşti 2 mici adeversari, îl mai am şi pe soţul meu. Fiind şofer profesionist şi plecând în diverse călătorii interne şi internaţionale, cămăşile lui trebuie să arate mereu impecabil. Cămăşile lui mereu mi-au dat bătăi de cap. În primul rand gulerul care inevitabil mereu se murdărea din cauza prafului şi a transpiraţiei, apoi deodorantul care mereu îmi desena “hărţi” la subraţ. Ar mai
fi şi salopetele care din când în când mai vin murdare de ulei de motor, rugină, noroi sau alte pete pe care sincer nu am reuşit să le recunosc. Şi cum şofatul merge de minune cu apicultura mai trebuie să fac faţă şi echipamentului apicol care mereu se murdăreşte de propolis, sau pur şi simplu se prăfuieşte.
O altă sursă de fabricat pete este bucătăria. Prosoapele de bucătărie mereu mi-au dat bătăi de cap din cauza petelor de ulei, sosuri, ciocolată, fructe, dulceţuri sau alte pete din meniul zilei. Şi doar nu porneam “ditamai maşina pentru o cârpa”, că dacă aşteptam să se mai strângă mai multe rufe, petele se instalau frumos în ţesătură şi se incăpăţânau să iasă de acolo. Acum toate grijile mele în privinţa spălatului au luat sfârşit!Dar în ce constă această combinaţie de pudră şi gel?

 

 

Şi pe cuvânt de mamă ca această combinaţie e chiar minunată!  Ca să vă conving, voi aduce câteva dovezi care demonstrează eficienţa şi puterea acestor mici capsule de pudră şi
gel.

Pete de căpşuni şi cireşe

Urme de machiaj

Pete de ciocolată

Banană întărită şi uscată

Vă prezint şi un mic filmuleţ în care vedeta principală e bineînţeles Persil!
Care sunt recomandările producătorului pentru eficienţă maximă?
Pentru o eficienţă maximă trebuie ţinut cont de capacitatea maşinii de spălat şi de
gradul de murdărie a rufelor. Astfel, dacă maşina de spălat are o capacitate mai mare de 4 kilograme se vor folosi două capsule. La fel se va proceda şi dacă rufele sunt foarte murdare.
FOARTE IMPORTANT! Capsula se plasează direct în cuva maşinii de spălat, nu în sertar. Aceasta se aşează în cuvă înaintea rufelor pentru rezultate maxime.
Care sunt observaţiile mele în cadrul acestei campanii de testare?
–   Am observat în primul rand ca aceste capsule au puterea de curăţare chiar şi la temperatură redusă 30 grade Celsius şi la un program scurt de 30 minute.
– Mereu aveam bătăi de cap cu sertarul pentru detergent. Trebuia curăţat aproape după fiecare utilizare pentru că rămâneau urme de detergent care în timp căpătau un miros neplăcut. Acum am scăpat de aceste reziduuri. În plus am observat că nu rămân urme nici pe garniture dintre uşă şi cuvă, ceea ce pentru mine este un mare +!
–  Maşina mea de spălat are capacitatea de 5 kilograme. Chiar dacă recomandat era să folosesc două capsule, am reuşit să scot petele de capşuni de pe hăinutele băieţelului meu cu o singură capsulă şi la un program scurt.
– Detergentul este mult mai uşor de dozat, nu ocupă spaţiu mult şi nici nu mi-e teamă că se va împrăştia în toată baia.
– mirosul hainelor proaspat spălate cu Persil Power-Mix Caps este minunat. Se simte prospeţimea şi curăţenia.

  În concluzie RECOMAND PERSIL POWER-MIX CAPS!

 

8 COMENTARII

  1. Wow… am si eu lupta mea personala cu petele, pe care ma incapatanez ca, odata si odata, sa o pot castiga. Se pare ca tu mi-ai dat solutia! Suuper!

  2. Şi eu am testat Persil Power Mix Caps şi sunt foarte mulţumită de rezultat.Am avut şi eu curajul să murdăresc un prosop alb cu farduri şi am fost mai mult decât fericită când am văzut petele au dispărut după spălare.

    • Sincer imi cam era teama ca nu va face fata. Mai am prosoape patate de fond de ten si gloss, pete pe care vechiul detergent nu a reusit sa le indeparteze nici la temperaturi inalte. Dar se pare ca Persil a facut fata cu brio. L-am testat chiar si la programul rapid si la temperatura redusa, iar rezultatele au fost incantatoare. Persil Power Mix Pudra si gel e cu adevarat o inovatie in industria curateniei.

  3. vezi, am zis eu bine ca copiii nostrii ne ajuta la testul persil 😀 la unele pete, la fel si eu, numa gandeam ca le va curata dar se pare ca a trecut testul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.