Mica mea Bucurie…

0

 

Dragi prieteni, este imposibil să nu fi auzit de vestitele dulciuri de la Bucuria, iar dacă nu aţi auzit vă voi împărtăşi eu câteva impresii.

Fondată în anul 1946, S.C. „Bucuria” S.A. este cea mai mare firmă producătoare de produse de cofetărie din Republica Moldova. Succesul de care Bucuria are parte este datorat calităţii produselor. Sub sloganul „Cu noi viaţa este mai dulce…” Bucuria a adus categoric multă bucurie în vieţile a milioane de oameni. Cu un portofoliu impresionant de aproape 450 de produse, dulciurile au depăşit de mult graniţele Republicii Moldova.
Recunosc, am mâncat bomboane aduse de soţul meu din Austria, Elveţia, Germania, Franţa, Italia, Spania, dar parcă cele de la Bucuria sunt cele mai bune. Acesta este motivul principal care m-a determinat să scriu prezentul articol. Vreau să împărtăşesc cu voi, dragi prieteni, o parte din bucuria mea.
Oare care o fi  ingredientul secret?
Pentru ca fiecare să poată savura puţin din Bucuria, producătorii au diverse produse disponibile. De la bomboane, ciocolată, zefir, napolitane, jeleuri, biscuiţi, caramele, dulciuri la cutie până la produse pentru diabetici sau dulciuri de post.
Tentant nu-i aşa?
De unde puteţi cumpăra puţină Bucurie în Romînia?

Puteţi cumpăra comandând de pe site-ul oficial Bucuria România, lanţurile de magazine Auchan şi Cora, dar şi alte magazine de specialitate din ţară. Dacă ştiţi şi voi alte locuri de unde se poate cumpăra bomboane Bucuria în România sau şi voi iubiţi bomboanele Bucuria vă aştept să comentaţi mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.