Vrei un Samsung Galaxy Core Prime? Te poti numara printre cei 150 de buzzeri norocosi. Intra in campanie!

0

 Testeaza Supernet 4G si smartphone-ul 

Samsung Galaxy Core Prime!

BUZZStore te surprinde cu o noua campanie si te invita sa te alaturi echipei de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua Supernet 4G, aplicatii de divertisment: muzica (Zonga) si TV (Seenow) plus super-smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime. Cei mai activi  BUZZeri pastreaza telefonul la finalul campaniei!

Cu BUZZStore descoperi cat de distractiv si util poate fi smartphone-ul tau conectat la cea mai buna retea 4G certificata, care iti permite sa faci tot ce iti doresti pe internet in cel mai scurt timp posibil , la o calitate foarte buna si fara intreruperi.

 

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat/a
pentru a primi acasa, GRATUIT, Kit-ul Vodafone!
CAMPANIA va fi lansata pe data de 27.06.2015 si va dura pana pe data de 26.08.2015. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada CAMPANIEI pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta prelungirea in mod public, pe pagina de internet www.buzzstore.ro  dedicata CAMPANIEI.
In perioada 5.06.2015 -15.06.2015 orele 24:00, Organizatorul  va permite inscrierea in CAMPANIE a Participantilor.

Kit-ul de testare Vodafone contine
smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime echipat cu procesor quad-core de
1.2 Ghz si 8GB memorie interna, camera de 5MP, GeoTagging si focus tactil, toate acestea pe un display generos QHD de 4.5 inch.

Pe toata durata campaniei te vei bucura de net nelimitat in reteaua 4G si acces gratuit la aplicatiile de muzica si TV – Zonga si Seenow.

Aplicatia Seenow îţi pune la dispoziţie cea mai variată ofertă de filme, seriale, canale TV live şi emisiuni înregistrate, împreună cu sport, documentare şi show-uri de lifestyle direct de pe telefonul mobil, oriunde si in
oricand.

Cu aplicatia Zonga ai mereu cu tine muzica ta preferata: in metrou, in aer liber sau la petreceri. Ai peste 27 de milioane de piese la calitate inalta, topuri
cu artisti in trend, playlisturile tale si playlisturile recomandate de expertii de la Zonga.

Sunt doar 150 locuri disponibile!

In campanie sunt disponibile 150 de locuri. Campania se desfasoara in orasele Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov in perioada 27 iunie – 26 august 2015. Participa acum la campania de testare BUZZStore-Vodafone. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici.
Completeaza chestionarul de selectie in campanie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite Sunt selectati acei BUZZeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare si au un abonament activ in reteaua Vodafone.

Cum poti pastra GRATUIT smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime?

Esti fan al paginii de Facebook BUZZStore si al paginilor Vodafone Romania, Seenow si Zonga Music

Testezi aplicatia Zonga, distribui din aplicatie pe profilul personal de Facebook, cu vizibilitate publica, minim 2 dintre melodiile/ playlisturile tale preferate si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de 10 de interactiuni (3 comentarii, 2 share-uri si 5 like-uri).

Testezi aplicatia Seenow, distribui din aplicatie pe profilul personal de Facebook, cu vizibilitate publica, minim 2 recomandari de filme si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de 10 de interactiuni (3 comentarii, 2 share-uri si 5 like-uri).
Testezi aplicatiile Vodafone Meteo si Cinemagia, distribui minim o postare despre fiecare din acestea, ca recomandare/ informare pentru prietenii tai, pe profilul personal de Facebook, cu vizibilitate publica In plus, iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de 10 de interactiuni (3 comentarii, 2 share-uri si 5 like-uri).
Realizezi un scurt review (video, in imagini sau testimonial) in care sa descrii produsele si serviciile testate in cadrul acestei campanii (Supernet 4G, aplicatiile: Zonga, Seenow, My Vodafone, Cinemagia, Vodafone Meteo), apoi il distribui pe retelele sociale in care esti activ  si acumulezi un numar de 10 de interactiuni (3 comentarii, 2 share-uri si 5 like-uri).
Iti creezi un cont in My Vodafone, in cazul in care nu ai, si realizezi un test de viteza (Speed Test) in sectiunea Net Perform din aplicatie. Rezultatul testului trebuie sa fie inregistrat in raportul de campanie, cu print screen/poza la telefon.

Distribui catre 5 prieteni voucherele cu codurile de acces in aplicatiile Zonga si Seenow si ii indrumi sa isi descarce aplicatiile si sa isi creeze conturi.

 Completezi chestionarul de la finalul campaniei.

Fiecare parere de utilizare, indiferent de tipul acesteia sau de site-ul/reteaua sociala unde este postata, trebuie sa contina expresiile #BUZZStore si #VodafoneRomania

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.