Bergenbier mai rece ca gheaţa… Prietenii ştiu de ce!

2
Am veşti bune pentru toţi consumatorii de bere bună!
Pentru vara 2015, Bergenbier ne-a pregătit o surpriză plăcută, lansând pe pe piaţă noul ambalaj cu  tehnologie thermo-ink. Mai exact, cerneala termosensibilă printată pe ambalaj vă va indica dacă berea este suficient de rece şi numai bună pentru a fi consumată. Dacă temperatura lichidului din interior ajunge la aproximativ 10 grade C, munţii din jurul siglei de pe doză devin din ce în ce mai albaştri. Atunci când temperatura ajunge în jurul valorii de 8 grade Celsius, zonele termosensibile sunt activate complet, iar munţii sunt de o culoare albastru intens! Astfel o să ştiţi dacă este momentul să deschideţi ambalajul şi să savuraţi împreună cu prietenii o bere rece ca gheaţa!
De această tehnologie beneficiază toată gama de bere Bergenbier la doză sau la sticlă.

 

Mai mult, Bergenbier a pregătit o surpriză şi persoanelor care adoră berea cu arome. Este vorba de noul Bergenbier Fresh cu aromă de soc. Chiar dacă berea cu arome este preferată în special de doamne, consider că şi un bărbat se poate bucura de gustul inconfundabil al berii Bergenbier Fresh Soc! Datorită combinaţiei de berea blondă, extras de flori de soc şi un conținut scăzut de alcool (doar 1,9%) Bergenbier Fresh Soc va oferi răcorire totală în timpul verii.
Combinaţia este senzaţională şi cu siguranţă va avea un real succes. Pe mine deja m-a cucerit! Dacă preferaţi berea cu arome, aveţi de unde alege. Pe lângă noul sortiment Fresh Soc, vă recomand şi clasicul Fresh Lemon şi exoticul Fresh Grapefruit! Gustul este excelent, răcoritor şi revigorant!

 

Mai mult dacă sunteţi nevoiţi să conduceţi vă puteţi bucura de un Bergenbier rece ca gheaţa fără alcool! Fiind şofer profesionist, când sunt plecat în deplasare alegerea mea este berea Bergenbier fără alcool. Este cea mai bună! Să nu uităm că şi berea trebuie consumată la orice ocazie cu simţ de răspundere.
Recomand berea Bergenbier! Prietenii mei ştiu de ce! Dar ai tăi?

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.