Aleg natura! Ulei 100% pur din arbore de ceai – cel mai bun antiseptic natural!

1
            Am avut onoarea de a primi spre testare o sticluţă mică, dar foarte utilă de 10 ml ce conţine ulei pur 100% de arbore de ceai de la Thursday Plantation Romania.O sticluţă minune aş putea spune, având în vedere proprietăţile curative ale conţinutului! Cu adevărat esenţele tari se ţin în sticluţe mici!
          
           
             Ce este arborele de ceai?
           Despre arborele de ceai am citit multe. Este o plantă fascinantă, originală din Australia, care face parte din familia Myrtaceae şi este înrudită cu eucaliptul. Este o plantă de cultură, ce preferă zonele mlaştinoase sau cele din apropierea apelor.  Acest arbust veşnic verde are scoarţa palidă, asemănătoare hârtiei, şi frunze înguste şi ascuţite. Vara, poartă spice dense de flori albe, neobişnuite, ca penele, urmate de capsule lemnoase cu seminţe,
în formă de cupe.
În fitoterapie sunt utilizate frunzele şi ramurile tinere. Cel mai des se foloseşte în scop medicinal uleiul volatil, care se găseşte în frunzele plantei. Frunzele sunt bogate în terpineol, cineol, pinen, terpinen.
Arborele de ceai are urmatoarele proprietati: antiseptic, antimicrobian, antimicotic, detoxifiant, usor antiinflamator si analgezic.
            Acest elixir al sănătăţii, original din Australia este ideal pentru:
– acnee rozacee şi acnee juvenilă;
– ten gras, încărcat, cu tendințe acneice;
– leziuni ale pielii;
– mătreață, scalp cu probleme;
– abces cutanat, infecții localizate;
– erupții cutanate, mai ales în zona scutecelor;
– piele supra infectată si plăgi;
– dezinfectarea lenjeriei si a suprafețelor din casa;
– aftele bucale, gingivite.
Remarcabil este faptul că acest ulei esențial din arbore de ceai poate fi folosit permanent!
ATENŢIONĂRI SPECIALE!
Fiind un produs foarte puternic concentrat acesta NU trebuie folosit în combinație cu alte tratamente antiseptice deoarece pot apărea reacții necunoscute!
Este recomandat să citiţi întotdeauna eticheta şi să utilizaţi conform instrucţiunilor! În cazul în care apare vreun semn de intoleranţă, întrerupeţi utilizarea.
Nu utilizați intern: acest produs este destinat exclusiv aplicării directe pe piele.
Evitați contactul cu ochii. În caz contrar, consultați medicul.
A nu se folosi în perioada sarcinii şi alăptării fără supravegherea medicului.

De ce uleiul 100% pur de arbore de ceai (Tea Tree Oil)  de la Thursday Plantation este cel mai bun din lume?

Thursday Plantation ne prezintă clar cum putem utiliza uleiul de arbore de ceai. Am rămas impresionată de câte întrebuinţări poate avea şi cât de uşor este de folositit.

Moduri de utilizare a uleiului 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation:

Acnee: 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai ( TEA TREE OIL – TTO ) pe zonele infectate de două ori pe zi. Puteți să adăugați ulei în demachiant.
Curățarea pielii:  uleiul 100% pur din arbore de ceai este cunoscut că pătrunde în straturile
cele mai profunde ale pielii. Se dizolvă 1-2 picături de ulei de arbore de ceai  în cantitatea de cremă pe care o utilizați o singură data sau în loțiunea cu care vă dați  pentru hidratare şi înmuiaţi pielea.
Dermatite: masați cu 100% ulei pur din arbore de ceai în amestec de 1 la 10 părți cu orice alt ulei.
Eczema: convingeți-vă că pielea este uscată, curată şi aplicați ulei din arbore de ceai pe zona
infectată.
Pecingine: se amestecă ulei 100% pur din arbore de ceai cu alt ulei vegetal în proporție de 1: 10 părți. Încălziți amestecul şi aplicaţi în zona dureroasă de 2 – 3 ori pe zi până la vindecare. Adăugați 10 picături de ulei într-o băiţa fierbinte pentru terapie termică.
Cap, scalp: Curățarea părului şi foliculilor acestuia: se adaugă 5-10 picături de ulei de arbore de ceai într-o cantitate de șampon, necesară pentru o singură spălare, precum şi în balsamul pentru păr, folosiți-l până la însănătoșire.
Mătreața: se adaugă 5-10 picături de ulei de arbore de ceai într-o cantitate de șampon, necesară pentru o singură spălare, precum şi în balsamul pentru păr, folosiți-l până la însănătoșire. Păstrați câteva minute șamponul pe păr, apoi clătiți.
Părul uscat: lăsați șamponul şi balsamul de păr cu ulei pur de arbore de ceai timp de 9-10 minute şi apoi clătiți bine. Repetați o dată sau de două ori pe săptămâna. Se adaugă 3 picături de ulei la un pahar de apă fierbinte şi stropiți pieptenele şi periile cu soluție de arbore de ceai.
Dinții, gingivita, hemoragia gingiei: picurați 3-5 picături de ulei într-un pahar cu apă caldă şi
clătiți de două ori pe zi; pentru ștergerea gingiilor, folosiți ulei pur de arbore de ceai.
Carii:  adăugați 2 picături de 100% ulei pur de arbore de ceai pe periuța de dinți când curățați dinții. Clătiți gura de 3 ori pe zi cu apa în care adăugați 5 picături de Tea Tree Oil.
Dureri de dinți: clătiți gura cu apă cu ulei 100% pur din arbore de ceai; pe locul dureros, aplicați o compresă  cu Tea Tree Oil.
Spălaturi vaginale – Igiena personală: se dizolvă 7-10 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai în 0,5 litri apă caldă. O răciți şi apoi faceți spălături.
Infecție de urechi: se adaugă în urechi 1-2 picături de amestec cald de  ulei 100% pur de arbore de ceai cu orice alt ulei vegetal în proporție de 1 la 10.
Negi: se aplică direct şi treptat pe neg câte 3-5 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai până când acesta se îmbibă complet. Folosiți-l până când negul cade şi dispare complet. S-ar putea să fie necesare chiar câteva săptămâni.
După bărbierit sau epilat: se utilizează uleiul 100% pur de arbore de ceai ca un antiseptic foarte eficient in amestec cu orice ulei in proporție de 1 la 4
Epilare in zona inghinală: aplicați după epilare un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu oricare ulei în proporție de 1 la 4. Repetați de 2 ori pe zi. Roșeața şi inflamația vor dispare.
Dureri de urechi: se încălzește ulei de măsline cu ulei 100% pur de arbore de ceai în proporție de 2 la 1. Adăugați 1-2 picături în ureche. Se repetă până când durerea dispare.
Dureri de gât, laringită: se dizolvă 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai în apă caldă şi clătiți de 2-3 ori pe zi.
Tuse, răceala, guturai: se adaugă 9-10 picături de 100% pur de arbore de ceai în inhalator şi se fac inhalații înainte de somn.
Bronșita:  se șterge zona pieptului cu 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai, aplicați un prosop fierbinte pe piept ( poate avea în interior încălzitor) timp de 1-2 ore.
Leziune în nas:  se amesteca de ulei 100% pur de arbore de ceai cu ulei de măsline în raport de 1 la 5. Înmuiați un tampon de vată în amestec şi masați cu atenție regiunea.
Ulcior: se adaugă 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai într-un pahar cu apă caldă. Țineți faţa 5 minute deasupra aburului.
Herpes, răceala şi buze crăpate: adăugați 3-4 picături de ulei 100% de arbore de ceai într-o cană cu apă caldă. Se tamponează zona afectată cu vată, înmuiată în uleiuri, de două ori pe zi.
Arsuri pe corp: se clătește bine zona arsă cu apă foarte rece timp de 1-3 minute şi se aplică câteva picături de ulei 100% pur de arbore de ceai pe zona arsă pentru evita infectarea pielii Se repetă procesul timp de două ori pe zi până când se vindecă.
Înțepături insecte: masați zona  afectată cu ulei 100% pur de arbore de ceai. În cazul în care zona înțepată este foarte mare, se face un amestec de ulei din arbore de ceai cu 1:5 parți din oricare alt ulei.
Răni de decubit: se aplică o cantitate minimă de ulei 100% pur de arbore de ceai şi se pot vindeca. Se poate amesteca uleiul pur din arbore de ceai cu ulei de măsline sau alt ulei vegetal în proporție de 1 la 5.
Tratarea bebelușilor. Se utilizează o cantitate mică de ulei 100% din arbore de ceai împreună cu alt ulei vegetal în proporție de 1 la 10 pentru îngrijirea pielii copilului.
Spălarea scutecelor: în 4 litri de apă foarte caldă se dizolvă 20-22 de picături de ulei 100% pur din arbore de ceai. Se țin scutecele la înmuiat o noapte pentru dezinfectare.
Cojiţe pe de scalp: aplicați pe pielea scalpului, apoi faceți un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu un alt ulei vegetal in proporție de 1 la 10. Se lasă sa acționeze timp de 4-5 minute, apoi spălați-l.
Reumatism: se amestecă orice ulei vegetal încălzit în cantitate egală cu ulei 100% pur de arbore de ceai şi se masează  zona până la absorbția completă.
Plăgi trofice:  se aplica ulei 100% pur de arbore de ceai direct pe rană de 2-3 ori pe zi.
Bășici şi calozități: masați zona afectată cu ulei din arbore de ceai. Se poate adăuga în apă caldă pentru baia la picioare, 5-6 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai.
Tălpi şi picioare:  Entorse şi traume sportive: se masează cu ulei 100% pur din arbore de ceai pe tălpi.
Gospodărie. Se utilizează de regulă în camere unde se acumulează cantitate mare de microbi şi viruși. Uleiul 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation este un antiseptic foarte puternic şi nu provoacă reacții nedorite, precum produsele sintetice de curățare care pot provoca reacții alergice.
Baia:  10 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai în cada cu apă caldă. Pielea va simți o prospețime plăcută. Se utilizează timp de 17-20 de minute.
Umezirea aerului: adăugați 10 picături de ulei în instalația pentru umezirea aerului pentru purificarea aerului şi îndepărtarea mirosului neplăcut.
            Fascinată de acest număr impresionat de întrebuinţări am început să îl folosesc şi eu conform instrucţiunilor, iar rezultatele au fost încântătoare!
            Am folosit uleiul de arbore de ceai în tratamentul împotriva mătreţii şi am rămas şi cu un păr mai moale şi mai catifelat. Am folosit elixirul şi în tratarea cariilor şi a gingivitei. Am observat că la periaj nu-mi mai sângerează gingia. Pentru ca întregul meu corp să fie răsfăţat am picurat 10 picături şi în cadă. Am folosit uleiul de arbore de ceai pentru tratarea urmelor lăsate de acnee. Deoarece a venit vara, săndăluţele mereu mi-a dat bătăi de cap, mai bine zis de picioare, iar băşicuţele foarte dureroase mă determinau să arunc sandalele şi să port doar papucei. Am folosit uleiul de arbore de ceai şi împotriva băşicilor. Acestea s-au vindecat mult mai repede. Soţul meu picură puţin şi în loţiunea după ras (o picătură). Mama mereu se plânge de dureri din cauza reumatismului, aşa că a pus 5 picături în uleiul de magneziu, iar după masaj s-a simţit mai bine. La fel şi soţul meu care se plânge de durere la un genunchi. Băieţelul nostru are probleme cu cojiţele de pe scalp, aşa că după băiţă îi picur şi o picătură de ulei de arbore de ceai în uleiul pentru bebeluşi. Cojiţele apoi se curăţă uşor cu un pieptene des. Am început să tratez şi un neg. Tratamentul este de durată aşa că o să revin cu o impresie…
          Sunt un fan al produselor naturale 100%. Apreciez tot ceea ce ne oferă natura, apreciez Thusday Plantation!

             Thusday Plantation este prima companie din lume de produse cu 100% ulei pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil). Fondată în 1976, firma are o gamă variată de produse antiseptice şi antifungice, produse împotriva acneei şi păduchilor, produse pentru igiena orală şi corporală cât şi soluții antibacteriene pentru uz casnic.

Vă recomand cu drag produsele de la Thursday Plantation. Rezultatele uleiul de arbore de ceai sunt extraordinare! Îi puteţi urmări şi pe Facebook!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.