Rebranding: Organic Baby devine Rangali!

2

La împlinirea a şase ani Organic Baby îşi face cadou un nume nou – Rangali!

Cu siguranţă aţi auzit de Organic Baby, unul din cele mai mari magazine on line de produse bio şi naturale pentru copii!
Împreună cu schimbarea numelui, Organic BabyRangali introduce şi un nou concept adresat tuturor membrilor familiei nu doar bebeluşilor şi copiilor. O surpriză foarte plăcută aş spune eu, având în vedere înalta calitate a produselor.
Când vine un bebeluş pe lume, acesta devine centrul Universului pentru părinţii săi. La fel s-a întâmplat când Horia a intrat în viaţa noastră. Ca nişte părinţi grijulii ce suntem ne-am dorit ce e mai bun pentru el. Contactul cu lumea nu e la fel de prietenos cu toţi bebeluşii. Aceştia au nevoie de îngrijire spacială, iar lucrurile care intră în contact cu el şi pielea lui să fie naturale şi calitative.
           Aşa că am început să ne documentăm şi să cerem sfaturi. De la personal calificat, rude, prieteni, până la reviste pentru bebeluşi sau diferite site-uri dedicate îngrijirii copiilor. Aşa am descoperit magazinul Organic Baby Rangali.
            Este adevărat că cel mai important cuvânt de spus l-a avut instinctul matern. Eu ştiind ce e mai bun pentru băieţelul meu am găsit în acest magazin tot ce aveam nevoie pentru ca puiul meu să se simtă bine în orice moment al zilei.
          Aşa că am început să adaug în coş tot ce consideram eu ca mi-ar fi util: scutece, şerveţele, detergent bio pentru hăinuţe, şampon şi gel de duş, loţiuni şi uleiuri pentru masaj, creme împotriva iritaţiilor în zona scutecului, beţişoare pentru urechi şi după primul dinţişor pastă pentru dinţişori. Au fost persoane care chiar au făcut caterincă de mine că aş spăla copilul pe dinţi încă de la primul dinţişor, dar consider că igiena orală nu are vârstă şi că e important să ne îngrijim şi să prevenim apariţia cariilor. Lui Horia chiar îi place „masajul” la dinţişori.

 

Ce omitem noi părinţii? Nu doar copii au nevoie de produse naturale ci şi noi. În ultimii ani pe piaţă au apărut fel de fel de produse extrem de nocive pentru sănătatea noastră, aşa că Rangali ne pune la dispoziţie o gamă variată de  produse BIO naturale pentru întraga familie. Din fericire aveţi de unde alege: cosmetice bio, produse pentru curăţenie, mâncare bio… totul pentru răsfăţul zilnic de care avem nevoie şi îl merităm. Aşa că spor la cumpărături!
Ce putem cumpăra?
www.rangali.ro
Sau mai bine vizitaţi site-ul!

 

Despre Rangali…

Rangali este marcă înregistrată a S.C. Texacom International S.R.L şi are ca misiune promovarea unui mod de viaţă natural, organic şi de a oferi produse de calitate, cu adevărat organice, pentru frumuseţe şi sănătate.
Rangali are o gamă completă de produse organice şi naturale non-food, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă şi tătici. Cu un preţ accesibil şi arome minunate şi fără ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o mulţime de beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea corpului tău.
În acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franţa, Germania, Spania şi Italia. Produsele se livrează door-to-door, în toată Europa, prin curier, direct din stoc şi sunt la preţ de importator.
Reţeaua TEXACOM de distribuţie include pe lângă magazinul online www.rangali.ro, showroom-ul din str. Ion Bogdan, 26, sector 1, Bucureşti (zona Piaţa Romană) şi peste 200 de colaboratori, constând în farmacii, lanţuri de farmacii magazine naturiste, magazine bio şi magazine online.
Dacă eşti gata să îi oferi corpului tău îngrijirea
naturală şi sănătoasă de care are nevoie vizitează Rangali! Be naturally beautiful!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.