Baieti, avem bere gratis! Bergenbier da startul sezonului estival intr-o noua campanie de testare gratuita BuzzStore!

0

Se pare ca avem parte de surpriza dupa surpriza. Noua campanie este dedicata in special domnilor, dar si doamnele sunt asteptate sa incerce noul sortiment racoritor cu aroma de soc!

Asa ca sa curga berea, Bergenbier da startul sezonului estival intr-o noua campanie de testare gratuita marca BuzzStore!
Despre ce e vorba in campanie?

BuzzStore te invita sa descoperi alaturi de prietenii tai noua tehnologie racoritoare de la Berganbier!

In perioada 01.05.2015  – 7.05.2015 Organizatorul  va permite inscrierea in CAMPANIE a Participantilor. Pentru a fi eligibili, Participantii trebuie sa aiba un cont activ de utilizator pe site-ul www.buzzstore.ro, sa fie fani ai paginilor de Facebook BUZZStore Romania si Bergenbier Romania, sa completeze Chestionarul de inscriere in campanie. In cadrul CAMPANIEI sunt 300 de locuri disponibile, ce vor fi alocate acelor participanti, barbati si femei care au implinit 20 (douazeci) ani la data lansarii prezentei CAMPANII si  care,  in urma analizei raspunsurilor din Chestionarul de inscriere in CAMPANIE, corespund criteriilor de selectie, asa cum sunt ele enuntate in sectiunea 5 si sectiunea 7 a prezentului regulament. Participantii vor fi alesi ca urmare a afinitatii profilului personal, asa cum reiese din completarea chestionarului, cu produsele Bergenbier oferite spre testare. Odata cu cei 300 de participanti selectionati pentru campania de testare, se vor desemna si 30 de rezerve ce ii vor inlocui pe acei participanti ce renunta la calitatea de participant in campanie.

 

Descopera cu prietenii tai
noua tehnologie racoritoare de la Bergenbier!

BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa te alaturi echipei de tesare sa descoperi noua tehnologie racoritoare de la Bergenbier! Datorita inovatiei termosensibile, stii cu siguranta cand berea este la temperatura perfecta astfel incat sa traiesti la maxim fiecare moment. Cerneala spaciala, aplicata pe ambalaj in anumite zone, se activeaza incepand de la cca 10°C, iar in jurul valorii de 8°C, activarea este completa, zonele termosensibile devenind albastre.

                    

 

Cum poti primi GRATUIT Kit-ul de testare?

– Esti fan al paginii de FacebookBUZZStore si Bergenbier Romania.
– Postezi o parere de utilizare (recen-zie de produs) pe un site de comert electronic ce comercializeaza produsele Bergenbier.
– Postezi minim trei actualizari de stare pe pagina proprie de Facebook referitor la experienta de utilizare a produsului testat, etichetand in fiecare postare paginile BUZZStore si Bergenbier Romania si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de 30 de interactiuni (10 comentarii, 10 share-uri si 10 de like-uri)
– Postezi un articol/ enunt pe blogul propriu  sau pe un forum, moderand discutiile, articol in care sa faci referire la experinta ta in legatura cu produsului primit spre testare sau pe o alta retea sociala/ grup de Facebook in care activeaza (Ex: Instagram, Google +, Pinterest, Twitter, etc)
– Distribui  pe pagina personala de Facebook spotul video Bergenbier Thermo Ink care va fi disponibil pe paginile de Facebook BUZZStore si Bergenbier Romania si completezi chestionarul de la finalul campaniei.

Primii 100 de barbati inscrisi care vor fi selectati in campanie primesc o minge de fotbal CADOU!

Intra  acum in comunitatea de testare BUZZStore si completeaza chestionaru de intrare in campanie. Poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Bergenbier. 

 
Locurile sunt limitate: 
http://buzzers.ro/invite/507d4f8d43852317e35363428f3a3f5a

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.