Pila electronică Scholl Velvet Smooth – un diamant la mine acasă!

8
Am avut plăcerea să primesc spre testare pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant şi o cremă hidratantă pentru îngrijirea picioarelor, în campania de testare gratuită organizată de BuzzStore şi Scholl România.
Am desfăcut nerăbdătoare coletul. Eram foarte curioasă de eficienţa pilei electronice, mai ales după ce am văzut reclama la TV. În kittul de buzz am primit pila electronică Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals, Masca Hidratantă de noapte Scholl Velvet Smooth şi 5 broşuri informative pentru a le dărui prietenelor mele.

 

Pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant este o inovaţie în industria cosmetică. Este uşor de folosit, iar rezultatele sunt asemănătoare cu cele obţinute la un salon de cosmetică. Practic – un mic SPA în confortul propriei locuinţe! Fiind destul de mică şi funcţionând pe bază de baterii, pila o pot lua cu mine chiar şi în vacanţă. Pila are capac de protecţie pentru capătut abraziv, astfel se va evita deteriorarea acesteia în timpul depozitării şi transportului. Datorită acestei pile o să aveţi parte de picioare catifelate oricând şi oriunde.
Capătul abraziv rotativ îndepărtează uşor şi delicat pielea îngroşată şi uscată de pe tălpi, relaxând astfel picioarele.
Pila este special concepută pentru a oferi siguranţă în timpul utilizării. Dacă se exercită presiune prea mare asupra pielii, aparatul se opreşte automat, deci în nici un caz nu există riscul de accidentare. Aşa că doamnelor! Nu doare! O puteţi folosi fără frică!
Pentru a porni pila, nu trebuie decât să invârtiţi de inelul argintiu şi gata!

Capătul abraziv se indepărtează foarte uşor, doar ţinând apăsat butonul din partea superioară şi trăgându-l uşor afară. Apoi puteţi înlocui capătul cu o altă rezervă, aşezându-l în poziţia iniţială. După utilizare, capătul abraziv se poate curăţa sub jetul de apă.

 

Funcţionează pe baza a 4 baterii 1,5 V, 
înainte de utilizare nu uitaţi să îndepărtaţi protecţia de culoare roşie de pe baterii!

Capătul abraziv este protejat de capacul Scholl

 

Butonul pentru înlocuirea capătului abraziv
Capătul abraziv cu cristale de diamant
Scholl Velvet Smooth
Poziţia de oprire a pilei Scholl Velvet Smooth
Pentru pornire rotiţi de inelul argintiu
Pila pornită
Pila e pregătită de utilizare!
Rezultatele nu au întârziat să apară. Aveam pielea întărită şi bătătorită şi deja de la prima utilizare am reuşit să îndepartez un strat gros! Problema nu era numai de ordin estetic. Ignorând astfel această problemă exista riscul de a contacta anumite bacterii mai uşor şi astfel eram mai supusă infecţiilor. Pila manuală pe care o aveam nu reuşea niciodată să cureţe în totalitate călcâiele, indiferent cât de des o foloseam. Dar pila electronica de la Scholl a reuşit să indepărteze pielea întărită doar după câteva utilizări. Pentru mine a devenit deja un must have. Cu siguranţă voi avea nevoie de ea şi de acum înainte deoarece sunt o persoană foarte activă şi îmi petrec destul de mult timp în picioare.

 

E foarte plăcută la atingere, eu de obicei mă gâdil, dar cu pila m-am simţit excelent!
Relaxare totală!
Deja începe să îndepărteze pielea îngroşată!
Foarte uşor de folosit!
E foarte delicată cu picioarele!
Pentru eficienţă maximă, indicat ar fi să vă hidrataţi picioarele cu o cremă tot din gama Scholl!
Eu am primit Masca Hidratantă de noapte, care hidratează intens pielea şi previne uscarea acesteia timp de 24 ore. Ajută şi la repararea structurii pielii deteriorate datorită compoziţiei formată din MarineActive, Pentavitin, Vitaminelor A şi E, Omega 6 şi Ulei de migdale.
Masca este foarte plăcută la atingere şi acţionează la fel ca o cremă, nemaifiind nevoie de clătire după utilizare. Se aplică pe pilea uscată şi curată înainte de culcare. Se absoarbe rapid, iar pielea rămâne catifelată şi plăcută la atingere.
Mi-a plăcut mult faptul că lasă o senzaţie de prospeţime şi de răcorire a piciorului, iar mirosul este senzaţional.

 

Masca Hidratantă de noapte Scholl Velvet Smooth

 

Răsfăţ pentru picioare!
Deoarece mi-a plăcut de la prima utilizare, am început să o folosesc în fiecare seară înainte de culcare. După ce fac un duş, mă aşez comod în faţa televizorului şi încep ritualul de înfrumuseţare a picioarelor. Chiar şi soţul meu a început să o îndrăgească. Încep să am şi eu picioruşe fine ca de bebeluş. Mă simt ca o prinţesă cu picioare delicate care abia aşteaptă să fie încălţată cu noii conduri fermecaţi. Acum nu o să-mi mai fie ruşine să îmi expun picioarele. Pot spune adio pielii îngroşate şi bătăturilor de pe călcâie, care pe lângă aspectul inestetic simţeam şi un disconfort continuu.
Îmi doresc picioare fine ca ale bebeluşului meu
 Relaxare înainte de culcare…
 Hidratare intensă!
 
Scholl Velvet Smooth a devenit bijuteria preferată de picioarele mele! O baghetă magică, ce mi-a redat vitalitatea picioarelor, lăsând pielea catifelată ca cea a băieţelului meu de 9 luni. De câte ori o folosesc îmi aduc aminte de povestea Cenuşăresei şi a condurului fermecat. Nu va trebui să mă mai jenez acum de prinţul din povestea mea, deoarece şi eu am devenit tot o prinţesă!

 

Recomand Scholl Velvet Smooth! Pe mine m-a cucerit. 

Mai jos vă invit să îmi lăsaţi impresiile voastre!

 

 

8 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.