Campanie noua BuzzStore si Persil

0

Albinutele BuzzStore ne-au pregatit o noua campanie.

Eu pana acum nu am folosit de la Persil decat detergentul pudra, asa ca as fi curioasa cum se comporta si noul Persil Pudra si Gel. Imi place reclama cu doamna Iuliana Tudor. Este o imagine inspirata pentru Persil. Avand copil mic, spal rufe in fiecare zi si ma confrunt cu fel de fel de pete, asa ca as fi curioasa sa vad daca face fata provocarilor!Despre ce este vorba in campanie? 

BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi inovatia Persil Power-Mix Caps, noul detrgent pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare. Alatura-te si tu echipei de testare BUZZStore si fii printre primii care descopera beneficiile noului detergent Persil Power-Mix Caps.

 

Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!

Cum pot primi GRATUIT produsul pentru utilizare?

  •  Postezi  minim  o parere de utilizare pe site-urile de  comert electronic ce comercializeaza produsul testat.
  • Postezi minim trei actualizari de stare pe pagina proprie de Facebook, folosind expresia #Persil, despre experienta de utilizare a produsului din campanie si iti incurajezi prietenii sa-ti ofere feedback si sutinere printr-un total de minim 10 comentarii, 10 distribuiri si 10 like-uri.
  • Postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care ai) sau pe un forum, moderand discutiile sau postezi o actualizare de stare pe alte retele sociale/ grupuri in care activezi (Ex: Instagram, Google +, Pinterest, Twitter).
  • Distribui pe pagina personala de Facebook spotul video si imaginea campaniei Persil Power-Mix Caps care vor fi disponibile pe pagina de Facebook BUZZStore.
  • Distribui brosura si mostrele Persil Power-Mix Caps catre 10 prieteni/ colegi, impartasindu-le in conversatii directe experienta de testare.
  • Completezi chestionarul de la finalul campaniei in care iti exprimi opiniile sincere despre produsul testat.

Obtine rezultate perfecte in cel mai usor mod cu noulPersil Power-Mix Caps!

 

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionat pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Persil. In campanie sunt disponibile 1.000 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 24 aprilie – 14 iunie 2015.

Participa acum la campania de testare BUZZStore-Persil. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici.

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei BUZZeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.
Sursa: http://www.buzzstore.ro/campanii/31-persil-power-mix-caps/despre_campanie
 
 
 DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.