Aspiratorul Philips PowerPro Expert în luptă cu mizeria!

22

Provocările care îl aşteptau! 

      Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă uit în jurul meu, vreau ca totul să fie perfect, fără praf, păr de câine sau alte mizerii. Mai ales că am un copilaş mic, pentru mine curăţenia este sfântă.
     Locuiesc în Ploieşti, iar în zona mea se fac lucrări de reabilitare a liniei de tramvai. Chiar dacă ziua stau cu geamurile închise din cauza zgomotului şi prafului, nu ştiu cum se face că praful tot îşi face loc şi intră în casă… şi în cantităţi mari chiar. Geamurile le deschid doar dimineaţa, până să înceapă agitaţia ca să simt puţin aer proaspăt.
       Pe lângă acest inconvenient de mai bine de 8 ani am un căţeleluş de talie mică, drăgălaş şi foarte jucăuş, care mai ales primăvara lasă prin casă foarte mult păr. Cârcotaşii mi-au spus să îl duc de acasă, mai ales că am şi copil, dar pe mine nu m-a lăsat inima, deoarece şi el este un membru al familiei şi acum un bun prieten al băieţelului. Am înţeles că aceasta nu este o soluţie, aşa că după aspirat, mai luam o dată covorul la periat! Nu vreau să-mi ţin copilul într-un glob de cristal, deoarece sunt conştientă că atunci când va ieşi din acesta şi va intra în contact cu lumea ce îl înconjoară, o să sufere mai mult, dar ţin neapărat ca în casă totul să fie curat şi în ordine.
         Să vă spun că am avut şi o pereche de peruşi care au făcut pui, iar în toată casa era numai puf şi coji de mei? Simţeam că nu mai fac faţă, iar peruşii au avut parte de alte familii iubitoare!
 

Dar de murdărie tot nu am scăpat. Anul trecut, când bebe era în burtică, am început o nouă afacere. Am devenit apicultori. Stupii cu albinuţe îi ţinem undeva în afara oraşului. Problema este că în perioada iernii, trebuia să facem pregătirile de primăvară şi anume să asamblăm cutiile şi ramele, iar aceste operaţiuni se lasă cu mult praf şi rumeguş, pe care căţelul îl mai căra în blăniţă din atelier pe covor în sufragerie.

         De multe ori simţeam că mă lupt cu morile de vânt! Praf, păr, firimituri de biscuiţi, cereale, rumeguş. Nu mai rezistam!
         Vechiul meu aspirator nu mai făcea faţă murdăriei. De câte ori îl foloseam, lăsa mult păr în urmă, un miros neplăcut şi se juca cu nervii mei din cauza zgomotului produs. M-am decis să îl pensionez! Merită o pauză lungă…
          Din fericire, am fost selectată în campania organizată de BuzzStore să testez noul aspirator fără sac Philips PowerPro Expert FC9723/09.

Ce am primit în kit? 
– Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9723/09 cu cele două capete de aspirare: TriActiveMax şi DiamondFlex
– Două accesorii: peria 2 în 1 şi duza pentru spaţii înguste
– 11 pliante pentru a mă documenta şi a le împărţi prietenilor, rudelor, vecinilor

– 1 kit de murdărie

 

 

Avea de făcut faţă multor provocări şi de curăţat zilnic multă murdărie!
Ştiam că produsele de la Philips sunt mereu la înălţime şi că noul aspirator nu are cum să mă dezamăgească, aşa că am început nerăbdătoare să mă documentez despre produs, ca mai apoi să-l pun la treabă!

 

Mai înainte de toate o să îi fac o scurtă prezentare:
Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9723/09 face parte din noua generaţie de aspiratoare performante şi cu un consum redus de energie. Acesta este special conceput pentru a oferi rezultate excelente de curăţare, filtrare şi igienizare datorită tehnologiei PowerCyclone, specifică aspiratoarelor fără sac. În acest fel se asigură o separare eficientă a prafului de aer. Datorită tehnologiei NanoClean şi a filtrelor speciale putem spune adio aşazişilor nori de praf. Cu alte cuvinte, praful nu se împrăştie, iar aspiratorul nu emite un miros neplăcut în timpul utilizării. Aerul din cameră rămâne la fel de plăcut ca înainte de aspirare, deci dacă aveţi probleme cu respiraţia, acest aspirator este ideal. Se pare că Philips se gândeşte la toţi!
Faptul că nu are sac pentru mine este un punct în plus. La vechiul aspirator, sacul textil s-a degradat şi eram nevoită să caut saci de hârtie. De multe ori nu găseam şi tot la coada măturii ajungeam până la urmă. Recipientul de colectare al acestui aspirator este uşor de golit şi curăţat. Datorită formei unice a acestui recipient şi a suprafeţei netede, praful este colectat într-o singură parte şi alunecă foarte uşor în coşul de gunoi. Filtrul lavabil este garantat pe viaţă. ATENŢIE însă, după ce spălaţi recipientul şi filtrul, nu folosiţi aspiratorul până nu se usucă complet cuva şi filtrul. Filtrul nu trebuie curăţat
după fiecare utilizare ci la aproximativ 4 luni, în funcţie de cât de des solicitaţi aspiratorul.
Puterea de
aspirare este de 650W, dar eficienţa este maximă. Consumul anual de energie este foarte mic şi anume de 27,9 kW/h. Atât eu cât şi soţul meu am început să îl îndrăgim şi mai mult, deoarece suntem ecologişti convinşi!
Un alt aspect care mă încântă este faptul că e foarte silenţios (76 dB). Îl pot folosi liniştită atunci când băieţelul meu doarme, fără să îmi fie frică de faptul că zgomotul îl va trezi, sau eu nu o să îl aud din cauza huruitului când se trezeşte.
Designul inteligent creat ajută la o manevrare mai uşoară datorită poziţionării ideale a butoanelor, cuplajelor şi a tuburilor telescopice. Astfel poziţia corpului în timpul aspirării va fi corectă şi nu o să fie nevoie să vă plângeţi de dureri de spate. În plus, nu veţi obosi aspirând. Roţile mari de pe aspirator şi mânerele robuste facilitează mult manevrarea aspiratorului. În plus, cablul de alimentare are o lungime de 7 metri, iar furtunul si bara telescopică sunt suficient de lungi pentru a face uşor curăţenie în toată casa. Locuiesc într-un apartament cu 4 camere şi am fost uimită când am văzut că am putut aspira în fiecare cameră fără să scot aspiratorul din priza din sufragerie!

Aspiratorul este dotat cu două capete de aspirare: capul principal TriActiveMax şi capul de aspirare DiamondFlex pentru suprafeţe dure, plus încă două accesorii, unul pentru spaţii înguste şi o perie 2 în 1.

Capul de aspirare TriActiveMax efectuează 3 acţiuni de curăţare într-o singură mişcare, iar roţile cu care este dotat acesta facilitează manevrarea, acesta alunecând uşor pe orice tip de suprafaţă. Orificiul larg al periei aspiră obiectele mai mari cum ar fi floricelele de porumb, cerealele, cojile de seminţe, pământul vărsat şi uscat din ghiveciul cu flori, frunzele uscare ale florilor, iar designul special al tălpii ajută la curăţarea în profunzime ţesătura covoarelor. Cele două perii laterale curăţă praful din jurul mobilierului şi de-a lungul pereţilor şi împiedică împrăştierea murdăriei. Acest cap de aspirare poate fi folosit atât pe covor, mochetă, cât şi pe parchet, gresie cu doar o simplă apăsare de buton atât de pe acesta cât şi de pe aspirator.

„Am testat aspiratorul Philips PowerPro Expert si capul de aspirare TriActiveMax atat pe parchet cat si pe covor. Datorita orificiului mai larg al periei am reusit sa aspir pamantul uscat care s-a varsat pe parchet dintr-un ghiveci si cateva frunze uscate de la flori. Cele doua perii laterale au curatat tot praful de pe parchet. Am setat apoi aspiratorul si capul de aspirare sa curete covorul. Designul special al talpii a curatat in profunzime tesatura covorului de praf, scame, par de catel si faina varsata de mine pentru testare. O sa observati cat de silentios este si ce usor curata mizeria imprastiata de pe parchet si covor!”

 

 

 

„Am testat aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9723/09 pe covorul din sufragerie. Catelusul a adus in blanita putin rumegus din atelier. Am adus si eu mai mult ca sa vad daca aspiratorul ii face fata. Stim prea bine ca rumegusul se agata si se curata destul de greu de pe covor sau mocheta. Se pare ca Philips PowerPro Expert FC9723/09 a trecut cu brio testul meu, dar si al catelului care imprastia murdaria in toate partile si „il ataca” ca „sa-l apere” pe baietelul meu de „inamicul” care aspira tot! Oare ii era frica sa nu ii aspire si pe ei??? E clar! Aspiratorul Philips PowerPro Expert aspira doar ce trebuie sa aspire!”

 

Capul de aspirare DiamondFlex pentru suprafeţe dure este foarte subţire şi se roteşte la 180 grade, ajungând cu uşurinţă în zone greu accesibile cum ar fi colţurile şi zonele din jurul pieselor de mobilier, întorcându-se apoi în poziţia iniţială. L-am testat în bucătărie la aspirat zaţul de cafea, uşor jilav, care în mod normal s-ar fi întins peste tot şi în atelier la aspirat rumeguşul destul de mare! Se pare ca nu am avut bătăi de cap, iar murdăria imediat a dispărut!

 

Accesoriile pot fi folosite pe diverse suprafeţe cum ar fi tapiţeriile canapelelor, curăţarea tastaturii, aspirarea prafului de deasupra mobilei, aspirarea pânzelor de păianjen sau pur şi simplu pentru a face curăţenie în maşină!

„Am testat aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert FC 9723/09 folosind ambele accesorii primite împreună cu aceasta. Atât duza pentru spaţii înguste cât şi peria 2 în 1 a făcut faţă cu brio părului lăsat de căţel, prafului şi scamelor! Acum nu nu mai este nevoie să-mi duc maşina la spălătorie.”

 

Am făcut şi o comparaţie între noul şi vechiul aspirator…

„Aspiratorul Philips PowerPro Expert cu o putere de 650 W si un aspirator no name cu o putere de 1400 W! Nu vreau sa dau numele aspiratorului no name, deoarece nu doresc sa fac reclama negativa altei companii! Polipropilena imprastiata pe covor este un cosmar pentru fiecare gospodina, deoarece se imprastie foarte usor.  Observatii dupa testare: aspiratorul Philips este mult mai silentios, in ciuda faptului ca are o putere mai mica decat vechiul aspirator, curata mult mai bine si mai rapid murdaria, este mai usor de manevrat datorita celor doua rotite de pe capul de aspirare TriActiveMax si nu imprastie murdaria datorita celor doua perii situate la capetele duzei. Bara telescopica robusta si lunga mi-a oferit o pozitie corecta a corpului, in schimb bara vechiului aspirator s-a desfacut in doua si nu mi-a permis sa termin partea pe care aspiratorul no name o avea de curatat. Nu-i nimic, Philips i-a facut si treaba lui! Il recomand cu drag!”Dupa petrecere, mereu raman urme de murdarie greu de curatat. Noroc cu noul Philips PowerPro Expert FC9723/09! Inghite tot, de la confetti, floricele, coji de seminte, bombonele, cereale pana la par de catel si praf, iar casa ramane curata si improspatata! Acasă cu Philips totul va fi curat! De aceasta data sotul meu si-a asumat responsabilitatea curateniei. Ce parere aveti? S-a descurcat cu ‪#‎aspiratoarePhilips‬? Multumiri BUZZStore!

Mai multe detalii puteţi citi în articolulanterior sau pe site-ul oficial Philips România.Prietenii, rudele, colegii şi vecinii au fost încântaţi de felul în care le-am prezentat aspiratorul şi au studiat cu mare interes pliantele oferite, dar l-au şi testat!

 

 

De unde poate fi achiziţionat?

 

Aspiratorul Philips PowerPro Expert poate fi achiziţionat din mai multe magazine care comercializează produse electrocasnice cum ar fi: Philips România, E-mag de aici sau aici, Flanco

 

Daca doriţi să faceţi parte din achipa de albinuţe hărnicuţe şi să testaţi produse gratuit la voi acasă vă aştept să vă înscrieţi aici: 
https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=1974

 

Ce părere aveţi?

22 COMENTARII

  • Cu siguranta toate aspiratoarele Philips sunt excelente, mai ale cele care fac parte din noua generatie cu consum redus de energie, dar cu putere mare de aspirare!

  • Adevarat. Puterea mare de aspirare si consumul redus spune tot. Accesoriile cu design special sunt de mare ajutor pe diferite suprafete. Cu aceste plusuri economisesc si mult timp, si aspiratul e o distractie.

 1. Cel mai bun aspirator de până acum şi cel mai economic! Felicitări pentru alegere, este cel mai potrivit produs pentru o curăţenie desăvârşită intr-o gospodărie!

  • Chiar m-a intrebat o vecina daca mi s-a stricat aspiratorul ca il auzea zilnic, apoi in ultima perioada nu a mai auzit nici un huruit. L-a vazut cand am aspirat in masina (noroc ca stau la parter si am scos repede un prelungitor). I-a placut mult.

 2. Si eu am testat aspiratorul Philips Performer Expert, am fost tare incantata de puterea de aspirare, silentiozitate si toate celelalte calitati ale sale…sa il folosessti cu drag!!!

  • Sunt sigura ca si un aspirator mai vechi e mai bun, doar ca tehnologia a evoluat, iar noile aspiratoare sunt economice din punct de vedere energetic, dar sunt mult mai eficiente datorita noilor motoare, periilor dar si designului special creat pentru a oferi eficienta maxima. Eu aveam alta marca, iar diferenta a fost considerabila. Philips isi merita banutii! Multumesc pentru apreciere. Daca doriti sa va inscrieti in alte campanii de testare gratuita, o puteti face aici:

 3. Aspiratoarele Philips sunt excelente, si eu am unul de la ei. De fapt, am chiar multe produse electrocasnice Philips. E o firma de renume si e perfecta pentru familia mea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.