O noua campanie disponibila pe BuzzStore! Testeaza gratuit pila electronica Scholl Velvet Smooth

0

Se pare ca BuzzStore ne-a pregatit o surpriza de mari proportii. Nici nu s-a terminat campania de testare gratuita a minunatelor aspiratoare Philips ca hop! o noua campanie. De data aceasta @BuzzStore isi propune ca o data cu testea sa-si rasfete buzzerii cu 500 de pile electrice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant. Suna tentant? Inscrie-te aici: http://www.buzzstore.ro/invite/507d4f8d43852317e35363428f3a3f5a

Testeaza GRATUIT pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant plus un produs de ingrijire din gama Scholl, in confortul casei tale!

BUZZStore iti lanseaza o noua provocare si te invita sa descoperi noile pile electronice Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant! Alatura-te si tu echipei de testare BUZZStore si afla cum Scholl Velvet Smooth, o pila electronica cu design ergonomic si cu capat rotativ abraziv, inlatura cu usurinta pielea ingrosata de pe talpi, dar si din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede si se simte de la prima utilizare. Tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de picioare frumoase toata vara.

 

Inscrie-te acum in campania de testare BUZZStore si poti fi selectionata
pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Scholl.

 

500 de BUZZeri vor primi spre testare noile pile electrice de ingrijire a picioarelor Scoll Velvet Smooth cu cristale de diamant si creme de ingrijire a picioarelor de la Scholl pentru picioare frumoase si catifelate chiar la ei acasa.

Toti BUZZerii selectionati in campanile si care respecta anumite cerinte, conform regulament, pot pastra GRATUIT,  la finalul campaniei produsul primit in testare.
Scholl Romania si BUZZStore isi rezerva dreptul de a solicita tuturor participantilor ce nu indeplinesc criteriile minimale conform regulament returnararea produselor.

Nu uita, nu exista raspunsuri corecte sau gresite, important este sa raspunzi sincer, pentru a ne asigura ca produsul oferit in cadrul acestei campanii de testare este adaptat stilului tau de viata.

Va astept!
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.