Dormitorul meu perfect

1
Locul din casă în care mă simt în largul meu este dormitorul. Fiind camera în care îmi petrec cel mai mult timp, datorită băieţelului meu, mi-am dorit să transform această cameră într-un loc placut atât pentru noi ca părinţi cât şi pentru el.
Anul trecut, înainte să nasc, mă uitam pe o revistă şi îi spuneam soţului meu cât de mult mi-aş dori să redecorăm dormitorul. Să cumpărăm un pat mare şi confortabil şi multe modele de lenjerii. În cele 3 zile cât am stat în maternitate, soţul meu pe lângă vizitele dese şi lungi s-a ocupat de dormitorul nostru. A dorit să îmi facă o surpriză şi a cumpărat un pat mare 220×200.Exact ce îmi doream.
Aveam o singură lenjerie primită cadou la nuntă pentru aceste dimensiuni aşa că aveam nevoie de mai multe. Doar nu puteam folosi o singură lenjerie…
Cât dormea puiul nostru, eu căutam lenjerii de pat ieftine, dar din bumbac şi de calitate. Am găsit o gamă variată de modele. Lenjeriile, de diverse dimensiuni, una mai frumoasă ca alta. Nici nu ştiam ce să aleg. M-am hotărât să cumpăr şi pentru vechiul pat, pe care l-am mutat în altă camera.

 

Începusem să apreciez mai mult somnul confortabil, iar o lenjerie de calitate m-ar fi ajutat să am un somn liniştit şi odihnitor. Băieţelul meu dormea aproape toată noaptea. Se trezea doar o singură dată pentru a păpa, apoi adormea la loc. Erau nopţi în care dormea până dimineaţa. Nu am avut probleme cu el din acest punct de vedere. Cred că se simţea confortabil dormind pe lucruri noi şi de calitate.
Lenjeriile le schimbam foarte des, iar prietenii şi rudele care ne vizitau îmi apreciau noile mele lenjerii de pat. Nu le venea să creadă când le-am arătat preţurile şi oferta 1+1 gratis. Erau foarte încântaţi de modelele de lenjerii de pat Pucioasa  din bumbac satinat. Aşa
că, le-am sugerat să intre şi ei pe site dacă vor lenjerii ca ale mele. Le-am spus că pot cumpăra individual, sau se pot asocia şi să-şi cumpere împreună, ce modele vor.

 

Sunt foarte încântată de noul aspect al camerei. Modelele deverse mă poartă într-o minunată lume a viselor, iar noi avem parte de un somn liniştit şi odihnitor!

Voi ce părere aveţi de aceste modele?

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.