Statia de calcat Philips Perfect Care Viva – model GC7035

0

Dupa cum stiti, am fost selectata la campania de testare gratuita organizata de BUZZStore si Philips. Am ramas datoare cu pareri si impresii pe care o sa le impartasesc cu drag in cele ce urmeaza.

Eram nerabdatoare sa primesc acel colet, eram mai nerabdatoare de fapt sa testez! Chiar aveam ceva camasi de calcat si am refuzat sa folosesc vechiul fier de calcat asteptand sa vina Statia!

Dupa ce a venit am trecut la treaba si am fost placut impresionata sa observ cat de performanta poate fi!

O sa va impartasesc strict parerile mele! Statia de calcat #PhilipsPerfectCare Viva este o inovatie in acest domeniu. Ideala pentru orice familie care are un volum mare de haine de calcat, poate transforma calcatul din obligatie in placere. Fiind foarte rapida si usor de folosit, o sa-ti lase suficient timp sa te bucuri de mai mult timp liber pentru tine si familia ta!  Nu mai este nevoie sa sortati hainele in functie de eticheta. Calca impecabil orice camasa, tricou, pantalon, lenjerie fara nici o cuta, fara sa lase urme de calcar pe material si nici nu arde tesatura. Datorita sistemului de abur continuu calca excelent si pe verticala, astfel perdelele si draperiile vor arata impecabil de fieare data. Este mult mai usoara datorita faptului ca rezervorul de apa se afla separat. Poate fi folosita apa de la robinet, decalcinarea se face usor si rapid in doar 2 minute. Are un design modern, iar sistemul de blocare face ca transportul si depozitarea sa se realizeze in conditii sigure.
Eu personal sunt foarte multumita de aceasta statie. De cand am primit-o pot spune ca o folosesc in fiecare zi. Spal zilnic – calc zilnic! Sotul a inceput si el sa o foloseasca si e multumit de faptul ca nu trebuie sa faca prea multe miscari pentru a calca o camasa.
Eu sunt foarte incantata de Statia de calcat Philips Perfect Care Viva. O recomand cu drag.
Toate persoanele carora le-am povestit de aceasta experienta au fost interesate de aceasta statie. Am primit vizite special pentru a o testa. Cu drag am oferit pliante informative si le-am impartasit experienta mea legata de acest minunat produs.
Daca doriti ca pe viitor sa participati la alte campanii de testare gratuita, va astept sa va inscrieti si voi aici: http://www.buzzstore.ro/invite/507d4f8d43852317e35363428f3a3f5a
Nu o sa regretati!

 

Poate fi cumparata de pe Emag.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.