Stimulează-ţi imaginaţia cu pasta FIMO – o mie de idei de modelare

0

 

În urmă cu puţin timp, îmi doream să încep să confecţionez ornamente personalizate pentru bradul de Crăciun, mărţişoare  sau diverse modelaje din pastă FIMO, dar programul încărcat din acea perioadă nu mi-a permis.
De când am rămas acasă în îngrijire copil mi-a revenit pofta artistică. Chiar dacă micuţul îmi ocupă aproape 90% din libertatea pe care o aveam înainte de a veni pe lume, timp pentru micile mele plăceri tot îmi găsesc.
Ce m-a determinat cel mai mult să-mi doresc să realizez ceva în acest domeniu este chiar băieţelul meu. Un profesor de arte plastice mi-a spus cât stăteam în sala de aşteptare la medicul de familie pentru vaccin că băieţelul meu are înclinaţii spre arta plastică, pictură, sculptură şi că ar fi păcat să nu încerc să-i stimulez imaginaţia şi când va creşte să îl înscriu la nişte cursuri în acest domeniu. Nu ştiu cum şi-a dat seama acest domn de înclinaţiile băieţelului meu, dar şi eu am observat că deşi încă este foarte mic, este foarte atent la ce în jurul lui, nu are tendinţa de a arunca, rupe anumite obiecte pe care le primeşte să se joace şi are un stil „delicios” de a-şi împreuna degetele şi palmele.
Poate că dorinţele mele înăbuşite de trecerea anilor vor lua viaţă prin el. Vreau ca el să realizeze în viaţă ce îi place, dar datoria mea de părinte este să încerc să descopăr şi să îl încurajez în ceea ce va realiza.
Până atunci, o să îmi stimulez eu imaginaţia. O să mă joc în prezenţa lui, iar mai apoi cu el. Am găsit şi ceva potrivit atât pentru mine, cât şi pentru el. Pasta de modelaj FIMO.
Ce m-a atras în primul rând la aceste produse este ajutorul primit din partea comerciantului. Aici am găsit foarte multe matriţe FIMO realizate din silicon, felxibile şi uşor de folosit. Având în vedere că acestea sunt destinate în special copiilor, iar sărbătorile de iarnă bat la uşă, m-am gândit că ar fi minunat să decorez bradul cu diverse ornamente create cu ajutorul acestor matriţe – am şi ajutor de nădejde care momentan mă va încuraja cu privirea şi zâmbetul lui.
Am la dispoziţie şi o mulţime de accesorii care mă vor ajuta să realizez ceva deosebit care să-mi impresioneze copilul dar şi apropiaţii.
Produsele sunt FIMO ieftine, FIMO profesionale şi de calitate.
Deasemeni, poate fi un cadou deosebit pentru cineva
drag, dar iubitor de artă sau pentru un copil. Cu siguranţă va aprecia mai mult ceva care îi va ocupa timpul într-un mod plăcut. Recomand Fimo Soft, o pastă folosită mai ales de începători datorită faptului că este mai moale. Aceasta este şi deosebirea mai importantă faţă de clasic. FIMO Soft diferă de alt tip de FIMO prin faptul că este fin şi mătăsos, uşor de amestecat, având culori vibrante. Puteţi alege blocuri de FIMO Soft la 56 g în 24 de culori sau la 350 g, din cele 10 culori. FIMO Soft se coace la 110˚ Celsius, timp de coacere: 30 minute. ATENŢIE părinţi! Coacerea o faceţi dumneavoastra, dar nu cred că este cazul să mai spun!
Pune bani deoparte pana de Sarbatorile de Iarna, www.gemsale.ro promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil.
Dacă nu v-am convins eu, vă puteţi convinge singuri.
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.