START la testat! Philips Perfect Care Viva, îmi va aranja diva!

0
Aşteptarea a luat sfârşit. Am fost aleasă printre cei 100 BUZZeri norocoşi, iar astăzi am primit coletul campaniei BUZZStore şi  Philips care conţine o staţie de călcat Philips GC7035 – PerfectCare Viva pentru TESTARE GRATUITĂ.
Coletul primit  l-am desfăcut cu emoţie şi am fost foarte încântată de ce am primit spre testare. Acesta conţine:
–        1 Staţie de călcat Philips model GC7035 – PerfectCare Viva
–        11 broşuri informative pentru mine şi prietenii mei
–        1 jucărie de pluş
–        Ghidul de BUZZer

Daca doriţi să vă înscrieţi în campaniile viitoare vă aştept aici: https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=1974

 

Pentru început trebuie să facem cunoştinţă cu produsul şi să citim cu atenţie broşura primită şi manualul de utilizare.

 

 

Dar să facem o scurtă prezentare:
 • 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare – 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură.
 • 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate – 100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar şi pe cele mai delicate precum mătasea, caşmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate şi au confirmat rezultate de călcare excelente.
 • Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor – Acest fier de călcat este testat şi aprobat de institute de experţi independenţi în domeniul textilelor.
 • Rezervor de apă mare pentru volume de haine mari fără a fi nevoie de reumplere- Staţia de călcat cu abur de la Philips este echipată cu un rezervor de apă de 1,7 l pentru călcare constantă de 2 ore fără reumplerea rezervorului. Este ideală pentru volume mari de haine.
 • Aşezaţi în siguranţă talpa pe masa de călcat atunci când aranjaţi hainele – Designul ergonomic al fierului permite o călcare confortabilă, prin reducerea efortului depus de încheietura mâinii. Designul fierului de călcat împiedică de asemenea mişcările repetate, provocate de aşezarea fierului în poziţie verticală. Puteți așeza talpa fierului pe husa mesei de călcat , întotdeauna în siguranță. Nu deteriorează nici masa de călcat, nici hainele
 • Sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED şi avertizare sonoră – Un memento pentru curăţare pentru a asigura efectuarea regulată a detartrării şi curăţării. Este integrată o a doua etapă de protecţie a generatorului de abur împotriva calcarului: funcţia de abur se dezactivează dacă detartrarea nu este realizată după 1 oră de la apariţia memento-ului. După realizarea detartrării, funcţia pentru abur se va activa. Aceasta are loc indiferent de tipul de apă utilizat. Pentru a efectua detartrarea fără efort îţi este furnizat un recipient pentru detartrare inteligentă, care te scuteşte de a ţine fierul de călcat timp de 2 minute deasupra chiuvetei. După aceea, staţia de călcat cu abur este pregătită pentru utilizare.
 • Talpa noastră premium SteamGlide Plus pentru o alunecare fără cusur- Talpa noastră SteamGlide Plus cu cea mai bună alunecare vă oferă rezultate desăvârşite. Designul atent al orificiilor asigură o distribuţie echilibrată a aburului.Fixați fierul în siguranță și transportați aparatul cu ușurințăFixează fierul tău de călcat cu abur Philips în siguranţă şi transportă staţia de călcat cu abur cu uşurinţă.
 • OptimalTEMP: combinaţia perfectă de abur şi temperatură – Combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru toate hainele datorită 1) Procesorului de control inteligent şi avansat: controlul de mare precizie al temperaturii tălpii 2) generatorului compact de abur ProVelocity: călcat de 2 ori mai repede
 • Jet de abur continuu, de până la 120 g/min – Reduceţi de două ori timpul de călcare cu abur de înaltă performanţă. Aburul pătrunde în profunzimea ţesăturii, făcând călcatul mai rapid şi mai uşor, chiar şi pe articole vestimentare dificile. Cu cât folosiţi mai mult abur, cu atât călcaţi mai bine şi mai repede.
 • Presiune pompă max. 5 bari – Datorită pompei de înaltă presiune instalate în aparat, acesta transferă apa către fier generând un abur puternic. Totul este posibil datorită generatorului de abur ProVelocity, cu abur puternic şi constant care provine de la talpă şi nu permite condensul apei.
 • 100% eficient, călcat de 2 ori mai rapid – 100% eficient cu cele mai dure stofe, acum puteţi călca de 2 ori mai rapid.
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.