Ceasul Black Friday

0

 

Nebunia Black Friday a început. Şi ca fiecare roman care doreşte să achiziţioneze produse noi şi de calitate la preţuri cât mai mici am decis să fac şi eu un tur al magazinelor.
Mi-a atras atenţia magazinul de ceasuri TopCeas. Se pare că au fost inspiraţi în alegerea numelui, pentru că au ceasuri de top! Acesta este momentul ideal de a cumpăra un cadou pentru soţul meu.
http://www.topceas.ro/Detalii_Ceas_Karl_Breitner_Gentle_Steel_Silver.html
De Black Friday TOPceas oferă reduceri de până la 70%, aşa că nu pot rata această ocazie!
Black Friday (Vinerea Neagra) sau  “sarbatoarea consumatorilor” îşi are originea în Statele Unite. Acestă denumire de Black Friday a apărut în Philadelphia în anul 1961, a fost folosit pentru a descrie aglomeraţia cauzată de “Ziua Recunoştinţei”. Apoi ulterior, şi-a schimbat semnificaţia, ca şi în prezent dealtfel, marchează ziua cu cele mai multe-mari reduceri, pentru consumatori, dar totodată este ziua în care cei mai mulţi vânzători reuşesc să atingă un profit foarte mare.
http://www.topceas.ro/black_friday.html
Acestă zi, Black Friday, este cea mai activă pe planul de achiziţii, consumatorii beneficiand de reduceri foarte mari, în magazine cu diferite profiluri, mai multe sondaje demonstrează faptul, că din anul 2005 este ziua cu cele mai multe vânzări, până în prezent.
Consumatorii din România, au experimentat acestă zi dedicată reducerilor prima dată în anul 2011 când magazinul online eMag, a aplicat reduceri substanţiale pentru toate produsele. Apoi au profitat de beneficiile preţurilor scăzute, şi alte magazine de electronice, atrăgând foarte mulţi clienţi.
Multe magazine au aplicat după aceea această metodă, oferind discount-uri la toate produsele în ziua de Black Friday, deoarece s-a dovedit a fi ziua cu cele mai multe vânzări.
În cazul consumatorilor online, au apărut dificultăţi în momentul în care erau foarte mulţi vizitatori, şi site-urile funcţionau mai greu, tranzacţiile încetinând serverele. Totodată, din cauza volumului mare de achiziţii, comenziile se procesează mai greu, şi la fel de aici rezultă şi o întârziere la expedierea acestora.
Anul acesta, Black Friday 2013 va face furori printre cumpărători pe data de 29 Noiembrie 2013.
Lista cu magazine participante la Black Friday o puteţi găsi aici!
Spor la cumpărături!

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.