Innex – maşina de spălat special creată pentru nevoile tale!

0
Tocmai am aflat o veste la care mă aşteptam dar nu aveam confirmarea de specialitate! Voi fi mămică! Aşa că va trebui să scriu o listă lungă de produse noi de care voi avea nevoie în viitorul apropiat şi eventual să i-o trimit „Moşului”! Timpul trece ameţitor de repede aşa că va trebui să mă pregătesc din timp cu o parte din hăinuţe (pentru că nu ştiu încă dacă va fi băieţel sau fetiţă), pătuţ, scăunel auto, biberoane, jucărioare şi o  maşină nouă de spălat, deoarece bătrânica de acum nu cred că va face faţă în viitorul apropiat volumului de muncă, aşa că va fi nevoie să o pensionez…
Bineînţeles că voi intra în criză de timp, fiecare minut va fi preţios pentru mine şi pentru micuţ. Voi fi nevoită să gestionez timpul în aşa fel încât totul să fie perfect… Duşmanul numărul 1 va fi timpul, care parcă an de an lasă impresia că devine din ce în ce mai scurt, aşa că trebuie să mă adaptez situaţiei şi să caut soluţii car’e să-mi uşureze munca şi timpul de execuţie.
Noua mașina de spălat Innex este una din principalele soluţii!
Indesit lansează Innex, noua mașină de spălat cu buton inovativ de pornire pe principiul: – 1 apăsare, 2 secunde, 0 probleme – Exact ce aş avea nevoie!
Conform unui studiu realizat de cercetătorii Universității din Bonn, cel mai utilizat program de spălare este ciclul pentru Bumbac și Sintetice, acesta fiind ales de 70% dintre europeni. În acest context, Indesit lansează mașina de spălat Innex, cu buton inovativ, bazată pe tehnologia de programare Turbo, care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde pornirea mașinii și începerea rapidă a ciclul de spălare Bumbac și Sintetice.
O mămică modernă un bebe la fel! Innex prezintă un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușă de pe piață, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară.
Mașina Innex include și 3 cicluri rapide 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine.
Ideea cu ciclul de 9 minute pentru reîmprospătare este genială. Nu o dată am fost pusă în situaţia de a renunţa la o anumită ţinută din cauza mirosului de aer închis. Nu am timp să le scot în fiecare săptămână să le aerisesc şi nici nu am spaţiul necesar, iar din cauza umidităţii şi a materialului care de multe ori nu este de cea mai bună calitate, dar designe-ul este excelent, unele haine au prins un uşor miros deranjant, iar singura soluţie: maşina de spălat! Cu acest ciclu de spălare hăinuţele preferate vor fi pregătite în aproximativ 20 minute!
Bazându-se pe două concepte, Delegare și Încredere, Innex garantează cel mai bun sistem de curățare de pe piață și cea mai ușoară tehnologie de utilizare, salvând timp și energie!
Aşa că diferenţa de timp o voi petrece cu bebe, iar diferenţa de bănuţi pe care o voi câştiga la factura de energie o voi folosi tot pentru bebe!
Apasă butonul! Apasă-l... apasă-l... APASĂ-L!
Apasă butonul! Apasă-l… apasă-l… APASĂ-L!
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.