Cum ne îngrijim pielea vara

0

Vara pielea este mai expusă radiațiilor solare de aceea este esențial ca aceasta să fie protejată astfel încât să nu existe riscul de iritații, alergii, arsuri solare care cresc riscul de cancer de piele sau care pot provoca alte afecțiuni deloc plăcute.

Este foarte important să evităm să ieșim prin soarele arzător la ore de vârf, iar dacă este necesar să ieșim să stăm cât mai mult la umbră, să ne protejăm zonele expuse razelor directe ale soarelui folosind cremă cu un factor cât mai ridicat de protecție (de preferat SPF 50) și să purtăm haine din materiale naturale cât mai largi, lungi, să purtăm pălărie și ochelari de soare cu protecție UV.

Având în vedere faptul că vara expunerea la soare crește, oamenii petrec mai mult timp în aer liber, expunerea la lumina naturală a soarelui permite pielii să producă în mod natural vitamina D3. Aceasta este o vitamină solubilă în grăsimi, esențială pentru sănătatea oaselor, sistemul imunitar și funcțiile celulare, care poate fi produsă în organism prin expunerea la soare. Cu toate acestea, sunt persoane care nu au voie să se expună prea mult la soare și prezintă un deficit de Vitamina D. În acest caz medicul poate prescrie chiar și pe timpul verii administrarea vitaminei D3.

Dacă nu sunt restricții privind expunerea la soare, trebuie ținut cont totuși de faptul că excesul de poate duce la arsuri solare și alte probleme ale pielii așa că protejați-vă pielea pe toate căile posibile!

În caz de arsuri solare este important să vizitați cât se poate de repede un medic dermatolog pentru a evita eventualele complicații.

Expunerea la soare și activitățile de vară pot provoca și deshidratarea pielii, iar pielea are nevoie de ajutor pentru menținerea hidratării și repararea pielii uscate. În ajutorul pielii deshidratate vine Cicaplast, un produs care are ca ingredient activ principal Panthenolul (provitamina B5). Cicaplast este un produs special creat pentru a îngriji și repara pielea iritată, afectată de arsuri superficiale, tăieturi minore sau inflamații.

Cicaplast este eficient în accelerarea procesului natural de vindecare a pielii și în calmarea iritațiilor sau a pielii uscate. Dacă te-ai expus prea mult la soare și ai arsuri pe piele, Cicaplast poate ajuta la calmarea și repararea pielii afectate. Cicaplast poate fi folosit pentru a ajuta la vindecarea rănilor minore cum ar fi zgârieturi, tăieturi sau înțepături de insecte.

Produsul poate fi folosit și pentru a ajuta la vindecarea pielii după ce ai făcut un tatuaj și pentru a menține în același timp pielea hidratată și protejată pe tot parcursul procesului de vindecare.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.