Ce trebuie să conțină un kit pentru o manichiură perfectă la tine acasă

0

Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei, de aceea trebuie să arate de fiecare dată impecabil. Chiar dacă nu obișnuiești să folosești lac de unghii colorat, unghiile au nevoie de îngrijire și tratament pentru un aspect plăcut și îngrijit.

Un kit unghii pentru unghiile cu gel sau ojă semipermanentă va conține tot ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă.

Un kit de unghii profesional trebuie să conțină următoarele produse:

 1. Lampa UV sau LED nu trebuie să lipsească dacă folosești gel, acryl sau ojă semipermanentă. Aceste produse necesită a fi uscate la o lampă UV sau LED.
 2. Freză pentru a curăța gelul. Freza pentru a da gelul jos de pe unghii este necesară deoarece ușurează mult munca și timpul alocat acestui pas. Este foarte important ca atunci când pilești gelul, indiferent dacă folosești o freză sau o pilă manuală, să porți o mască. Praful fin al gelului poate fi ușor inhalat și riști să dezvolți anumite afecțiuni respiratorii.
 3. Unghiere și forfecuțe pentru unghii: Acestea sunt utilizate pentru a tăia și a da formă unghiilor tale. Unghierele sunt potrivite pentru scurtarea unghiilor, iar forfecuțele sunt mai potrivite pentru tăierea cuticulelor și a pielii moarte din jurul unghiilor.
 4. Pilă pentru unghii: O pilă pentru unghii este folosită pentru a netezi și a forma suprafața unghiei. Există pilă cu granulații diferite, astfel încât să poți alege cea potrivită nevoilor tale.
 5. Bază și lac de unghii (după caz pentru unghii cu gel sau semi): Baza de unghii se aplică înainte de lacul de unghii și ajută la protejarea și întărirea unghiei. Lacul de unghii este folosit pentru a adăuga culoare și strălucire unghiilor tale.
 6. Ojă sau după caz gel colorat pentru unghii: Poți alege dintr-o varietate largă de culori și nuanțe pentru a-ți decora unghiile. Asigură-te că ai și un strat de finisare pentru a-ți proteja manichiura și a-i oferi un aspect lucios.
 7. Îndepărtător de cuticule: Acest produs este utilizat pentru a înmuia și îndepărta cuticulele înainte de a aplica lacul de unghii.
 8. Bureți de unghii: Acești bureți sunt utilizați pentru a îndepărta urmele de ojă sau pentru a șlefui suprafața unghiei înainte de a aplica ojă nouă.
 9. Ulei de cuticule: După ce ai îndepărtat cuticulele, aplică ulei de cuticule pentru a hidrata și a îngriji pielea din jurul unghiilor.
 10. Betisoare de bumbac și acetonă: Acestea sunt necesare pentru a îndepărta lacul de unghii vechi. Înmuiă un betișor de bumbac în acetona și aplică-l pe unghie pentru a îndepărta oja.
 11. Soluție dezinfectantă: Este important să dezinfectezi toate instrumentele și suprafețele pe care le vei folosi pentru manichiură înainte de a începe. Poți folosi o soluție dezinfectantă comercială sau poți prepara una acasă cu alcool izopropilic și apă.
 12. Pensule și modele pentru nail art: Dacă dorești să creezi modele și decorații mai complexe pe unghii, poți investi în câteva pensule pentru nail art. Acestea îți vor permite să pictezi cu precizie și să realizezi diverse modele.
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.