6 motive pentru a cumpăra o bicicletă electrică

0

Am avut în urmă cu 8 ani prima bicicletă electrică pe care am folosit-o aproximaiv 6 luni aproape zilnic. Apoi, fiind nevoiți să ducem copilul la grădiniță, am lăsat bicicleta și am început să folosim din nou clasicul Mercedes. Acum folosim bicicleta electrică doar în drumeții sau week-end, sau ori de câte ori avem ocazia.

Având în vedere că am o experiență în ceea ce privește bicicleta electrică, vă expun 6 motive pentru care merită să vă cumpărați una.

  1. Prietenoasă cu mediul înconjurător: Bicicleteta electrică este o opțiune ecologică, deoarece funcționează pe bază de energie electrică și nu emit gaze care să polueze aerul. Acestea pot contribui semnificativ la reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității aerului din zonele urbane. Din păcate aerul din marile orașe este din ce în ce mai poluat, iar utilizarea bicicletelor electrice sau a bicicletelor în general ar contribui semnificativ la calitatea aerului dacă ar exista mai multă conștientizare în ceea ce privește sănătatea.
  2. Sănătate și fitness: Chiar dacă bicicletele electrice te ajută să pedalezi mai ușor și să parcurgi distanțe mai mari, ele tot necesită efort fizic. Utilizarea unei biciclete electrice poate îmbunătăți nivelul de fitness, tonusul muscular și sănătatea cardiovasculară.
  3. Eficiență: Bicicleta electrică este o alternativă eficientă de a face naveta la job. Te poate ajuta să eviți traficul, să economisești timp și să te deplasezi rapid în oraș, respectând în același timp regulile de circulație. Chiar dacă nu peste tot există piste pentru bicicletă, dacă utilizați bicicleta trebuie să vă comportați ca oricare alt participant la trafic pentru a evita accidentările nedorite.
  4. Distanțe mai mari și teren variat: Cu o bicicletă electrică, poți parcurge distanțe mai mari și poți înfrunta cu ușurință terenuri dificile, cum ar fi dealurile sau munții. Motorul electric te ajută să depășești aceste obstacole și să ajungi în locuri mai îndepărtate fără a te epuiza complet. Deci este ideală pentru drumeții.
  5. Opțiuni flexibile de călătorie: O bicicletă electrică performantă îți oferă posibilitatea de a combina călătoria cu alte mijloace de transport, precum trenul sau metroul. Poți să pedalezi până la stația de transport public, să îți pliezi bicicleta și să o iei cu tine în timpul călătoriei, apoi să o folosești din nou pentru a-ți continua traseul.
  6. Plăcerea de a petrece timp în aer liber: Bicicletele electrice sunt distractive! Te poți bucura de senzația de a pedala și de a experimenta viteză și libertate în timp ce te deplasezi. Ele îți oferă oportunitatea de a explora noi rute și locuri interesante într-un mod mai relaxat și mai plăcut. De asemenea, poate fi o modalitate eficientă de a face exerciții în aer liber și de a îmbina utilul cu plăcutul.

Bicicletele electrice pot fi încărcate în 7-9 ore, în funcție de tipul de baterie și au o autonomie de la 30 km până chiar la 80 km. Viteza poate ajunge și la 25 km/h ceea ce pentru o bicicletă este mai mult decât suficient.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.