Locuințele moderne în pas cu tehnologia

0

Conceptul de smart home a devenit din ce în ce mai popular și în România. Trebuie să recunoaștem că atunci când vine vorba de tehnologie, suntem printre primii consumatori, asta pentru că românii sunt mereu deschiși la noutăți. Iubim să ținem pas cu tehnologia iar asta se vede de la telefoane performante până la alegerea gadgeturilor pentru casă.

Ce înseamnă smart home!

O casă smart este ca un bun prieten pe care te poți baza la nevoie, care îți asigură siguranță și confort atât ție cât ș familiei tale. O casă inteligentă încălzește fiecare încăpere după nevoile fiecăruia, aprinde și stinge lumina în camerele pe care le folosești, are integrat sistem de degivrare a terasei, încălzește terasa, ridică sau închide storurile, are integrat un sistem video performant de supraveghere pentru ca tu să vezi tot ce se întâmplă cu casa ta cât timp tu ești plecat în vacanță.

Siguranță și confort!

Sistemele smart nu sunt sisteme special create pentru leneși. Asta pentru că lucruri simple pe care le poți tu face pot fi realizate prin anumite programe automatizate, astfel încât storurile să se lase la o anumită oră și să se ridice de dimineață, sistemele de degivrare să pornească automat când temperatura ajunge la un anumit nivel, la fel și centrala sau aerul condiționat. La fel de importantă este și lumina. sistemele inteligente nu numai pornesc automat lumina ci vă oferă și o anumită intensitate.

Într-o casă smart nu doar confortul este important ci și sistemele de siguranță și securitate.

Pentru siguranța casei tale pot fi implementate ansamble complexe și inteligente de securitate care să includă sisteme anti inundație, sisteme anti incendiu, sisteme anti efracție, yale inteligente. Yalele electromagnetice au avantajul că pot fi controlate atât manual cât și cu ajutorul unor telecomenzi simple sau cu canale multiple. Sistemul de închidere include în unele cazuri și un amortizor de ușă, astfel încât aceasta să se închidă automat după tine, făcând locuința mai sigură. Alegerea unui amortizor de calitate se face în funcție de tipul de ușă, dimensiunea și greutatea acesteia. În plus, prin faptul că aceasta este controlată prin energie electrică, face yala mai greu de spart.

Un sistem performant de camere wi-fi este important să fie instalat atât în casa de vacanță cât și în locuința de reședință, cu atât mai mult cu cât este una spațioasă. Vă este mai ușor să controlați fiecare colțișor din spațiul privat și să vedeți dacă persoane neinvitate au intrat pe proprietate. Camerele performante au instalate sisteme de alertare astfel încât să nu fie nevoie să supraveghezi în permanență dispozitivul de redare.

În plus, o casă inteligentă este una autonomă. Care își produce în mare parte singură energia și care consumă puțin fără a crea disconfort celor care o locuiesc.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.