Idei de cadouri pentru cupluri

0

Ești invitat la aniversarea unei căsătorii și nu știi ce cadou să îi ei? Ai ajuns unde trebuie.

Să fim serioși. Nu toți își permit să facă cadouri scumpe cum ar fi vacanțe sau obiecte de lux. Cel mai la îndemână este să oferi cadou bani. Este un cadou mereu binevenit însă la fel cum vin așa și pleacă. Banii cadou îi oferi atunci când nu există o relație prea strânsă, nu ai avut timp să cauți un cadou sau pur și simplu ești în pană de idei.

Dacă ai ajuns să fii invitat la un astfel de eveniment înseamnă că ești totuși o persoană apropiată cuplului, deci se presupune că tu îi cunoști foarte bine pe amândoi, le cunoști casa și știi cam ce își doresc sau au nevoie.

Ce cadouri poți face?

Tablouri personalizate: Tot ce ai de făcut este să alegi o poză cu ce doi și să îl transformi într-o pictură. Este un cadou care cu siguranță nu va trece neobservat și care va ocupa cu cinste un loc in casă.

Căni personalizate: Cu siguranță vor consuma cu bucurie cafeaua de dimineață și își vor aduce aminte din când în când și de tine. 😛

Un set tacâmuri: Cuplurile noi formate cu siguranță au nevoie de multe lucruri. De cele mai multe ori realizează că au nevoie de ele pe parcurs, atunci când ajung să aibă nevoie. Un set de tacâmuri este bine venit și cu siguranță fie îl va folosi cu bucurie zilnic, fie îl va scoate cu mândrie la evenimente deosebite.

Un set de vase: Ca și în cazul tacâmurile, un set nou de farfurii va aduce o bucurie în casă, mai ales că la anumite evenimente când sunt mai mulți invitați farfuriile sunt mereu prea puține.

Obiecte mici electrocasnice: fie că este vorba de un blender, un mixer, o cafetieră sau un robot de bucătărie, aceste obiecte sunt cu adevărat utile și vor fi folosite de fiecare dată cu mare plăcere.

Set de oale, tigăi: asta nu înseamnă că trimiți gospodina la bucătărie. Îl poți trimite pe el… sau amândoi. Pentru că dragostea crește atunci când totul este făcut împreună, iar un set de oale ușurează munca. În plus dragostea trece și prin stomac, așa că vor petrece timp de calitate amândoi în bucătărie.

Lenjerie de pat: Acesta este un cadou practic și mereu bine venit. Fie că este vorba de o cuvertură, o lenjerie de pat sau cearceaf cu elastic, cu siguranță un astfel de cadou va fi primit cu bucurie.

Aspirator, mop cu aburi, fier de călcat: Și aceste obiecte sunt mereu binevenite. Curățenia este la fel de importantă, iar când te afli la început de drum aceste obiecte sunt achiziționate pe parcurs.

Sfat în cazul obiectelor electronice sau electrocasnice: Dacă relația voastră este una apropiată dar nu știi ce are mai exact nevoie, nu este deloc nepotrivit să întrebi. Decât să cumperi ceva ce nu are deja mai bine cumperi ceva ce chiar are nevoie.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.