Machiajul zilnic – cât mai natural

0

Machiajul zilnic face parte din rutina noastră indiferent de cât de perfect este tenul. Da. Sunt femei care au avut norocul să beneficieze de un ten perfect fără a depune prea multe eforturi pentru care este necesară doar curățarea zilnică și o simplă cremă hidratantă. Însă nu toate au acest noroc. Micile imperfecțiuni care nu pot fi tratate fie sunt acceptate fie sunt ascunse. Depinde de fiecare femeie cum simte. Ideal ar fi să se folosească cât mai puțin machiaj, mai ales în viața de zi cu zi.

Am auzit des în jurul meu femei care spun că ele nici la gunoi nu ies fără machiaj. Sincer îmi pare exagerat. Doar nu apare fix atunci Făt Frumos pe un cal (putere) alb. În plus cine ne place va trebui să ne vadă mai întâi nemachiate. Până la urmă așa suntem iar machiajul nu înlocuiește caracterul. Totuși îl poate defini prin mai multă încredere în tine.

make-up

De aceea consider că machiajul este foarte important în viața de zi cu zi. Însă nu trebuie exagerat. Trebuie făcută o diferență între machiajul cât mai natural pe care îl poți purta zilnic și cel special, de ocazie care este mult mai sofisticat și pentru care automat se folosesc mai multe produse care încarcă tenul.

Machiajul de zi cu zi eu prefer să fie cât mai natural. De cele mai multe ori se limitează doar la un ruj rezistent la transfer și un rimel mascara. Nu are nevoie nici de retușuri și este ușor de purtat la orice ținută. Însă din sertar nu îmi lipsește însă niciodată gentuța cu produse Maybelline preferate pentru a putea împrospăta oricând machiajului. Este foarte important ca produsele alese să se potrivească cu tipul tău de ten. În special fondul de ten și pudra pentru a evita astfel iritațiile, izbucnirea acneei sau alte neplăceri cauzate tenului. De aceea atunci când achiziționăm un fond te ten trebuie pe lângă culoarea potrivită tenului să fim atente și la conținut. Sunt produse special realizate pentru persoanele cu ten gras, uscat sau cu sensibilitate. Un alt aspect important și de care ar trebui ținut cont în alegerea unui fond de ten este factorul de protecție UV. Pentru mine acest factor de protecție este esențial. Însă dacă fondul de ten nu este cu factor de protecție, măcar baza pentru machiaj să fie.

În același timp dacă dorim un alt machiaj este foarte important să ne demachiem înainte. Curățarea tenului este un pas extrem de important în menținerea sănătății pielii, iar demachierea este un pas obligatoriu de realizat după fiecare machiaj indiferent cât este de simplu realizat.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.