Cauți produse de papetărie și birotică? Află unde poți găsi tot ce ai nevoie.

0

Nu sunt genul de persoană care să alerge din magazin în magazin pentru a comanda tot ce am nevoie la birou. În primul rând consider asta o mare pierdere de timp. Iar toți știm lozinca ”time is money”. Cel mai mult timp îl pierdeam cu achiziția de produse de birotică și papetărie. Și parcă niciodată nu cumpăram tot ce trebuie asta pentru că nu găseam în acel loc tot ce aveam nevoie sau eram nevoită să depășesc bugetul. Ori s-a întâmplat să cumpăr produse de la care aveam alte așteptări. De aceea prefer să achiziționez tot ce am nevoie dintr-un singur loc.

De cele mai multe ori prefer să plasez comenzi online. Este mult mai ușor și pot face asta în timp ce savurez o cafea. În plus am un control mai ușor asupra a ceea ce cumpăr și precum a costurilor astfel încât dacă bugetul este unul limitat să mă rezum strict la ceea am nevoie. Produsele nu trebuie să le caut printre rafturi. Le găsesc ușor folosind funcția de căutare. În plus pentru comenzile repetitive îmi este mai comod să plasez comenzi online. Produsele ajung de fiecare dată rapid așa că nu trebuie să îmi fac griji că rămân fără cele necesare pentru o bună funcționare a biroului cu ar fi: hârtie, pixuri, plicuri, capsatoare, perforatoare, dosare, folii de protecție, bandă dublă adezivă, agrafe, etc. Și nu numai. Pot cumpăra și cartușe pentru imprimantă sau produse pentru igienizare și curățenie.

Timpul de livrare este în același timp foarte important. Pe site-ul Office Direct de exemplu, pot fi comandate produse de birotică și papetărie la un preț avantajos, iar produsele comandate ajung chiar și în 24 de ore în funcție de ora la care a fost plasată comanda, disponibilitatea produselor sau curier. Mai mult decât atât, pentru comenzi mai mari de 100 lei în București sau 200 lei în țară transportul este gratuit. Se poate plăti online prin card bancar, prin ordin de plată sau ramburs. Este unul dintre site-urile mele preferate deoarece este foarte bine organizat și găsesc de fiecare dată când doresc să plasez o comandă tot ce am nevoie.

La fel de importantă este și calitatea produselor. Produsele de calitate superioară te invită să le cumperi din nou. De aceea am încredere să cumpăr totul pentru birou din același magazin. Și de cele mai multe ori cumpăr produse pe care le cunosc astfel încât să nu am surprize neplăcute.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.