Rujuri mate pe care le vei iubi de la prima aplicare

0

Trebuie să recunoaștem că un zâmbet irezistibil vine întotdeauna la pachet cu buze perfect conturate și o dantură perfectă. Multe femei au buze subțiri și apelează la chirurgia estetică pentru a căpăta volumul dorit. Altele reușesc prin intermediul trucurilor de machiaj și a produselor cosmetice să creeze efect de buze cărnoase și voluminoase. Iar cele norocoase, au nevoie doar de un ruj perfect care să le pună în evidență buzele.

Un ruj perfect care va avea de fiecare dată un efect senzual asupra buzelor pentru mine rămâne rujul mat. Însă rujurile mate nu sunt mereu foarte mereu ușor de purtat deoarece au nevoie de o pregătire prealabilă a buzelor. Rujurile mate sunt rezistente, nu se strâng și arată impecabil însă numai dacă sunt aplicate pe buze bine hidratate.

Buzele se pot deshidrata indiferent de anotimp, din mai multe cauze, fie sunt afectate de razele puternice ale soarelui, fie de ger, fie de vântul puternic. Pentru a evita deshidratarea buzelor este foarte important să consumați apă suficientă și foarte important… dacă vă este sete să nu amânați momentul pentru a consuma apă. Pentru a întreține buzele folosiți un scub pentru buze, tamponați ușor apoi folosiți un balsam pentru buze intens hidratant seara înainte de culcare, dar și dimineața după ce v-ați spălat dinții.

După pregătirea buzelor, poți folosi cu încredere un ruj mat. Ce iubesc eu la rujurile mate?

Pe lângă faptul că sunt rezistente, acestea sunt și rezistente la transfer. Urăsc să ies la restaurant să comand o cafea și să las urme pe ceașcă. Un ruj de calitate te va scuti de această neplăcere. Eu folosesc destul de des rujurile de la Maybelline SuperStay Matte Ink! Din experiență vă spun că sunt absolut demențiale. În plus nu usucă buzele, acestea rămânând catifelate ți senzuale. Rujul nu se strânge pe margine sau pe la colțurile buzelor, acestea rămânând uniforme până când buzele vor fi șterse cu apă micelară. Este foarte ușor de aplicat datorită aplicatorului compact. Dar dacă vă descurcați mai ușor cu o pensulă, atunci puteți realiza cu adevărat un machiaj perfect. Rujul rezistă chiar și 5 – 6 ore chiar dacă mănânci, iar refacerea machiajului este ușor de realizat.

Faptul că rujurile mate sunt rezistente și nu lasă urme prezintă un avantaj major. Pe lângă acest aspect buzele par naturale și mult mai senzuale. În plus, să vă mai spun un secret. Bărbații iubesc buzele perfecte dar urăsc când sunt sărutați de buze mozolite cu rujuri ieftine care lasă urme.

Mie mi-a atras atenția și acest set de rujuri de la Revolution PRO Lipstick Collection! Eu iubesc nuanțele nude și îmi plac foarte mult și rujurile clasice mate. Așa că acest set care conține 5 nuanțe de ruj în pachet intens pigmentate, persistente și ușor de aplicat mă atrarge. Îl comand și revn cu un update.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.