Stailer te duce la barbershop exact atunci când îți dorești! Află mai multe!

0

Oricui îi place să arate bine pentru că astfel se și simte mai bine. Deci o schimbare de look nu aduce doar diferențe pentru felul în care arăți, ci și cu privire la starea de spirit. Atât femeile, cât și bărbații sunt interesați de servicii oferite de stiliști profesioniști la saloanele de beauty, deci Stailer este perfect pentru oricine. Dacă și tu te-ai săturat să suni la saloanele de beauty non stop până să găsești un loc sau să te tot rogi de diverși stiliști să te primească, atunci Stailer este pentru tine.

Este o platformă care te ajută să găsești online saloanele din orașul tău care au locuri libere în ziua și la ora la care tu poți ajunge. Spre exemplu, dacă ești în căutare de barbershop Craiova tot ce trebuie să faci este să selectezi pe site variantele potrivite și să aștepți mai apoi rezultatele.

Mai multe despre Stailer

Trebuie să știi că Stailer este gratuit pentru oricine și poți alege între varianta de platformă sau aplicație. Depinde ce preferi. Pentru aplicație este nevoie de un cont creat, dar acest lucru nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute dacă te conectezi prin contul de Facebook.

Această platformă pentru programări la salon are disponibile saloane din 24 de orașe din țară la momentul actual. De când a apărut acum aproximativ 2 ani și până acum s-a extins foarte mult și devine din ce în ce mai îndrăgită de public, deoarece oamenii au descoperit cât de utilă este.

Cum poți alege barbershop-ul potrivit?

Poate că nu ai încredere să lași pe oricine să te tundă. Probabil este de înțeles că prin situații neplăcute la frizer au trecut mulți din păcate. Totuși cu Stailer nu mergi la oricine. Nu orice stilist care are loc liber atunci când ai nevoie poate fi cel potrivit pentru tine, dar partea bună este că ai de unde alege!

La fiecare dintre ei vezi toate informațiile de care ai nevoie astfel încât să alegi în funcție de preferințele tale. Vei vedea salonul la care lucrează, lista de prețuri, timpul de lucru și chiar poze ale altor lucrări care pot fi criteriul de bază în funcție de care alegi.

Avantaje care vin la pachet cu contul creat pe Stailer

Când alegi sa creezi un cont pe Stailer alegi să ai parte și de anumite beneficii. Printre acestea se enumeră posibilitatea de a seta un reminder care să sune înainte de programare astfel încât să nu uiți de ea.

De asemenea ai la dispoziție lista cu saloane și servicii la care ai fost deja astfel încât să știi unde vrei să mai mergi și a doua oară.

Dacă intervine ceva și nu mai poți ajunge poți anula programarea foarte simplu online și stilistul este anunțat, dar acest lucru îl poți face și dacă nu ai un cont creat.

Stailer te aduce mai aproape de stiliștii din orașul tău și te ajută să beneficiezi oricând ai nevoie de serviciile de beauty. Accesează platforma și descoperă și tu toate avantajele cu care vine la pachet.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.