Cât de prețios poate fi un cadou?

0

Un cadou este cu atât mai prețios cu cât e oferit din tot sufletul, indiferent cât de mare este sau cât de valoros. Valoarea este dată de sentimente și de cel care îl oferă. Iar acesta devine cu atât mai prețios cu cât timpul contribuie la creșterea valorii datorită amintirilor frumoase acumulate.

Cadourile deosebite trebuie oferite în momente deosebite. O vacanță romantică poate fi o idee frumoasă de cadou pentru persoana iubită. Vă simțiți bine, vă relaxați, vizitați locuri noi și adunați amintiri. Însă vacanța trece, dar un set de cercei cu lănțișor, un inel sau un lănțișor cu pandantiv vor fi mereu o bună alegere deoarece un astfel de cadou va fi purtat cu mare drag zi de zi. Bineînțeles că poți organiza o vacanță, iar într-o seară romantică să îi oferi și un cadou surpriză. Același lucru îl poți face și tu ca femeie pentru iubitul tău. Îi poți comanda un cadou deosebit alegând unul dintre aceste frumoase pandantive bărbați. Un cadou pe care cu siguranță îl va purta cu drag.

Ce poate fi special la un pandantiv de exemplu? Unele dintre acestea pot fi gravate sau alese simboluri care pentru voi înseamnă ceva. Personalizarea acestora aduce încă un plus de valoare cadoului în ceea ce vă privește. Eu mă gândesc să comand pentru soț două pandantive pe care să gravez câte o jumătate de inimă alături de numele băiețelului nostru.

Primul meu cadou special a fost un lănțișor cu medalion primit când am împlinit 18 ani de la părinți. Este vorba de un lănțișor finuț, subțire tip resort și un pandantiv pe care era gravată zodia mea. Îmi doream foarte mult acel lănțișor. A fost cel mai frumos cadou primit vreodată de la ei pentru că la vremea aceea a fost un efort financiar considerabil. Lănțișorul îl port și acum, însă pandantivul în momentul de față l-am înlocuit cu o cruciuliță foarte mică încrustată pe ambele părți cu câte 6 pietricele minuscule, cruciuliță primită cadou la cununie. Chiar dacă mai apoi am primit un cadou mai valoros financiar, acela are o anumita însemnătate. Cu atât mai mult cu cât l-am primit într-o etapă importantă din viața mea.

Modul în care este oferit aduce încă un plus de valoare cadoului. Chiar dacă recunosc că și eu sunt adepta cadourilor practice sau chiar și a banilor mergând pe considerentul că persoana respectivă își va lua ce îi place, ei bine pe pielea mea am simțit asta. Am primit bani cadou să îmi iau ce vreau și nu mi-am luat de fapt nimic, folosindu-i la cheltuielile uzuale… Iar când am primit întrebarea ce mi-am luat de ei m-am simțit jenată să îi răspund. O alternativă ar fi voucherul din un anumit magazin (bijuterii, cosmetice, haine). Însă mare atenție cui faci un astfel de cadou. Poți achiziționa un voucher pentru mamă, soră, prietenă, colegă însă nu pentru iubită. Ar trebui să îi știi gusturile. Alege cu inima și oferă-i cadoul din tot sufletul și sigur nu vei da greș.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.