Protejează-ți casa de vacanță

0

Se spune că România e țara proprietarilor. În multe cazuri sunt persoane care au mai multe proprietăți, fie că au avut putere financiară de achiziție, fie că au moștenit o proprietate. Dacă aveți o casă de vacanță este foarte important să vă monitorizați proprietatea de la distanță astfel încât să puteți vedea și interveni în cazul în care locuința a picat în vizorul hoților. O cameră de supraveghere performantă care să vă notifice atunci când detectează mișcare este esențială. Din fericire există camere performante, care pot fi folosite și la exterior și care te pot notifica prin intermediul aplicației orice mișcare neobișnuită, care poate acționa alarma în cazul detecției umane neautorizate, care au încorporate microfoane și care redau imagini de înaltă calitate chiar și pe timp de noapte.

La fel de importantă este și montarea unui microfon spion, care poate fi folosit legal tot în acest scop și care redă sunetul mai bine decât o cameră de supraveghere. Însă acesta poate fi montat ca o măsură suplimentară, pe lângă o cameră de interior. Nu vă recomand să vă spionați cu el colegii, partenerul sau partenera ori alte persoane cunoscute și să folosiți mai apoi informațiile cu scopul de a șantaja sau intimida persoana monitorizată. Microfonul poate fi folosit în alte spații doar cu acordul interocutorului.

În ceea ce privește accesul, o poartă culisantă nu vă oferă doar un plus de confort ci și un plus de siguranță, astfel încât accesul neautorizat în curte să fie mai greu de efectuat. Dacă nu aveți porți culisante, nu este nevoie să vă comandați unele noi. Este suficient să vă montați un sistem de automatizare pe cele existente, asta în condițiile în care structura lor e una rezistentă, terenul este drept, există o sursă de alimentare.

De exemplu sunt kituri de automatizare porți culisante care pot fi folosite la porți cu o greutate de maxim 800 kg. Acestea dispun de limitator electromecanic, blocare mecanică și au funcție de încetinire. Poate fi folosit la o intensitate semi intensivă, iar viteza de închidere și deschidere fiind de 9 m/min. Deschiderea se face cu ajutorul unui butuc cu cheie personalizată. Reacția la impact este asigurată de un ambreiaj electronic. Gradul de protecție este garantat de standardul IP24, motorul având o rezistență foarte bună la praf și condiții meteorologice nefavorabile. Astfel de kituri sunt alcătuite dintr-un motor cu unitate de comandă încorporată, lampă de semnalizare optică, fotocelule și sunt acționate prin telecomandă.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.