Accesorii în care nu se demodează

0

Rolul accesoriilor când vine vorba de vestimentație nu este doar de a înfrumuseța și a da un aspect plăcut ținutei ci și de veni în sprijinul persoanei care îl poartă. Dacă unele tipuri de accesorii au rolul doar de a înfrumuseța ținuta, sunt anumite tipuri de accesorii, care indiferent de tendințele modei nu se vor demoda. Aceste accesorii îmbină perfect simțul estetic cu simțul practic. Din această categorie fac parte ochelarii de soare, care au rolul de a proteja ochii de razele solare, eșarfele și pălăriile, care au rolul de a te încălzi atunci când este frig, ceasurile care te ajută să fii mereu punctual.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt accesoriile mele preferate, mai ales că am o sensibilitate la lumină puternică. Astfel, pentru ine ochelarii nu sunt doar simple accesorii ci o necesitate. Atunci când ești în căutare de ochelari de soare, trebuie să ții cont de faptul că primul lor rol este de protecție, iar mai apoi de înfrumusețare.

Medicii oftalmologi recomandă purtarea ochelarilor de soare polarizați, cu factor de protecție UV. La fel și în cazul în care conduceți, mai ales pe timp de noapte. Există ochelari de protecție special creați care pot fi purtați și pe timp de noapte pentru a proteja ochii de reflexia luminilor de la mașinile din trafic.

Rolul principal al ochelarilor de soare este de a proteja ochii și de a oferi un confort în timpul purtării. Lentilele polarizate și UV oferă protecție împotriva razelor solare indiferent de anotimp. În plus ochelarii de soare protejează ochii și de firele de praf. Atunci când bate vântul, praful intră în ochi și irită globul ocular. Purtând ochelari, acest disconfort este redus considerabil, deoarece ochelarii acționează ca o barieră de protecție. Aici găsești ochelari de soare dama la prețuri avantajoase!

Ceasurile

Ceasurile sunt accesorii la modă de mai bine de 100 de ani, mai ales că punctualitatea este foarte importantă în secolul vitezei. Este adevărat că acu nu mai ai neapărat nevoie de un ceas pentru a măsura timpul, ținând cont de faptul că telefonul a preluat și acest rol, însă un ceas oferă persoanei care îl poartă un plus de seriozitate, crescând încrederea interlocutorului. De aceea ceasul a rămas în continuare un accesoriu iubit. În plus, poate fi purtat ca o bijuterie, acesta oferind ținutei un plus de eleganță și un aspect boem. Dacă dorești să fii mereu la modă recomand să îți accesorizezi ținuta cu un ceas fossil dama.

Pălăriile și eșarfele

Eșarfele au fost în permanență la modă, în timp ce pălăriile au intrat într-un con de umbră. Ei bine în acest sezon pălăriile au revenit în forță, în special cele confecționate din lână și lucrate manual. Oferă oricărei ținute un plus de eleganță, în plus sunt și călduroase. Trebuie în schimb un plus de atenție la modul în care sunt întreținute și depozitate, astfel încât acestea să își păstreze forma perfectă.

Gențile mari

Și gențile mari au revenit în forță, asta după ce o perioadă gențile minuscule în care abia dacă încăpea portofelul, telefonul și cheile erau în trend. Gențile mari, cât mai încăpătoare, considerabil sunt mult mai utile deoarece poți lua cu tine absolut tot ce ai nevoie pe parcursul unei zile. Mie îmi plac gențile mari tip office, în care pot ține pe lângă obiectele personale și laptopul, indispensabil atât la job cât și acasă.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.