Bijuteriile personalizate: cadouri speciale pentru cei dragi

0

Bijuteriile sunt accesorii fără de care mulți dintre noi nu putem ieși din casă. Acestea sunt podoabe purtate de femei în special încă din cele mai vechi timpuri și care au reușit să pună în evidență frumusețea feminină, mai ales acele bijuterii lucrate cu atenție și confecționate din metale deosebite și pietre prețioase. În zilele noastre o femeie frumoasă, prin naturalețea și atitudinea ei va reuși să pună în valoare chiar și o bijuterie banală.

Dacă în trecut bijuteriile erau purtate doar de femei care aparțineau dinastiei regale sau care proveneau din familii foarte bogate, acum acestea au ajuns accesibile publicului larg, putând fi cumpărate de oricine își dorește să își accesorizeze ținuta cu ceva deosebit.

Mie îmi plac bijuteriile cât mai mici, în special cele din aur alb sau din argint. Consider că o astfel de bijuterie mă reprezintă mai mult ca una din aur galben. Bijuterii artizanale confecționate din alte materiale nu obișnuiesc să port, decât foarte rar, dacă acestea completează o ținută sau dacă semnifică ceva. Prefer să port însă o pereche finuță de cercei aur alb, care spre deosebire de argint, nu se oxidează, așa că pot purta cerceii fără grija de a îi da jos de fiecare dată când fac duș. Astfel sunt sigură că nu îi pierd sau uit în baie atunci când merg în concediu. În plus sunt foarte ușor de asortat aproape la orice ținută.

De ce să alegi cadou o bijuterie personalizată?

Însă cel mai mult îmi plac bijuteriile personalizate. Prin gravarea lor, acestea devin unice, iar cine le poarta va purta împreună cu aceasta și o parte din sufletul tău. Fie că vorbim de lănțișoare argint cu inițiale sau de medalioane gravate, bijuteriile personalizate reprezintă un cadou special ce va fi purtat de fiecare dată cu mult drag. Este un cadou cu adevărat deosebit pe care îl poți oferi persoanelor dragi din viața ta cum ar fi: soția, fiica, mama, sora, nașa, bunica, sau cea mai bună prietenă. Cu un astfel de cadou garantat nu vei da greș, iar o bijuterie deosebită gravată va putea fi transmisă ca moștenire generațiilor viitoare devenind astfel nemuritoare.

Mereu m-a fascinat ideea de a avea o bijuterie care semnifică ceva. Fie că este vorba despre un nume, un simbol sau un concept, ideea de a transforma aceste gânduri și sentimente într-o bijuterie o consider genială. Să le transpun pe piele… îmi e teamă de ace. În plus nu oricine își poate face un tatuaj, așa că pentru mine o bijuterie personalizată reprezintă cea mai bună alegere nu numai când vine vorba de a oferi un cadou cuiva drag ci și atunci când doresc să cumpăr ceva numai pentru sufletul meu, ceva care să mă reprezinte și să îmi sporească forța interioară.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.