Cum să te îmbraci bine cu bani puțini

0

Moda este într-o continuă schimbare iar noile tendințe sunt urmărite și respectate cu sfințenie de pasionații de fashion. Aș putea spune că ei stabilesc tendințele, nu influencerii, chiar dacă influencerii sunt cei care prezintă noile creații ale marilor case de modă.

Bineînțeles că cei care vor să fie printre primii care cumpără creațiile nou apărute, plătesc bani grei pentru produse care noul sezon pot fi achiziționate la prețuri cu mult reduse.

Deci dacă vrei să te îmbraci bine cu bani puțini ține cont de următoarele sfaturi:

Articole de la branduri mai puțin cunoscute

Dacă un brand este mai puțin cunoscut, asta nu înseamnă că nu oferă cumpărătorilor articole vestimentare frumoase și moderne. Doar că aceștia nu investesc prea mult în publicitate cum fac marile case de modă enumit, iar bineînțeles că prețul este cu mult redus, deoarece o mare pate din prețul hainelor este influențat de costurile cu marketingul.

Bineînțeles că o rochie purtată de o vedetă internațională de la brandul X va avea un preț mult mai mare decât o rochie poate confecționată de un material superior, mai bine croită și la fel de frumoasă, dar realizată de o casă de modă care nu a avut un buget pentru o campanie de marketing de mare anvergură. Automat costul este cu mult mai mic. De aici discrepanța uriașă de mii de euro chiar dintre obiecte vestimentare.

De aici tragem concluzia că la fel de bine puteți achiziționa de exemplu pantofi sport barbati de pe un site sigur care oferă produse de calitate, frumoase și la un preț rezonabil.

Dacă ești în căutare de tricouri barbati miniprix, atunci urmărește ofertele de pe site sau mergi direct în magazin. Eu am luat câteva articole vestimentare foarte drăguțe fără să depășesc bugetul alocat.

Urmărește reducerile și lichidările de stoc!

Lichidările de stoc oferă produse de mărimi greu de vândut, fie mai mici sau mai mari. precum și articole vestimentare din sezonul trecut. Dacă te încadrezi în această categorie, atunci urmărește lichidările de stoc pentru a îți cumpăra ținuta preferată la un preț redus!

Cum am spus și mai sus, industria fashion suferă în permanență modificări în funcție de cerințele de pe piață. Dacă dorești să achiziționezi haine de la brand-uri de renume la un buget redus, atunci răbdarea este una dintre soluții. Însă există riscul să nu găsești chiar tot ce îți dorești sezonul următor.

Articole din magazinele tip Second hand!

În magazinele tip second hand o să ai surpriza să găsești articole vestimentare chiar noi, cu etichetă de la branduri renumite sau articole vestimentare purtate fosrte puțin, fără urme de uzură. Bineînțeles că trebuie să fii mereu pe fază când aduce marfă nouă sau să vorbești cu proprietarii magazinului sau lucrătorii comerciali să te anunțe atunci când înnoiesc stocurile cu produse vestimentare potrivite ție. Nu este o practică chiar corectă față de ceilalți cumpărători, însă din punctul meu de vedere nu-i nimic greșit în asta. Poți astfel să achiziționezi astfel diferite ținute drăguțe la prețuri incredibil de mici.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.