5 cadouri cu care nu vei da greș niciodată

0

Atunci când cumpărăm un cadou pentru cineva drag, ajungem de multe ori să fim puși în dificultate mai ales când nu suntem la prima experiență de acest gen cu persoana respectivă. Acest aspect nu reprezintă neapărat un impediment, deoarece se presupune vă cunoașteți foarte bine dacă tot ați ajuns să vă faceți cadouri, însă de multe ori doriți să veniți cu ceva nou, care să surprindă. Din păcate surpriza nu este de fiecare dată și pe placul persoanei sărbătorite, de aceea puteți merge cu ceva la sigur ori, dacă tot aveți o relație apropiată, puteți întreba sau puteți oferi cadou bani… în plic, la fel ca la nuntă. 😀

Dar dacă vorbim de cadouri, haideți să enumerăm top 5 cadouri cu care nu o să dai greș, indiferent dacă persoana surprinsă e o femeie sau e un bărbat.

Parfumurile

Un parfum este o bună alegere atunci când vine vorba de cadouri, însă trebuie să fiți atenți la gama folosită de persoana sărbătorită, mai exact dacă preferă parfumurile orientale, florale, lemnoase sau discrete. Poți opta pentru un parfum Dior sau dacă bugetul este limitat, un parfum Davidoff.

Vin sau ciocolată

Dacă persoana sărbătorită nu este consumătoare de băuturi alcoolice nici măcar ocazional, atunci o sticlă de vin, coniac sau șampanie iese din calcul. Însă pentru o persoana care iubește vinurile de colecție, un exemplar de calitate poate fi o alegere excelentă. Dacă nu… optează pentru ciocolată. Toată lumea o adoră. 😀

Ceasuri sau bijuterii

Un ceas sau o bijuterie este un cadou mai mult personal, așa că trebuie să fii atent cui oferi un astfel de cadou. Un astfel de cadou este un semn de prețuire sau iubire așa că reprezintă o alegere bună atunci când vine vorba de persoana iubită.

O vacanță

Având în vedere contextul epidemiologic, o vacanță vine la pachet cu incertitudinea, însă ținând cont că toți ne dorm să revenim la normalitate cât mai repede, un voucher de vacanță este cel mai frumos cadou care poate fi oferit în această perioadă, cu atât mai mult cu cât oferi cadoul unei persoane vaccinate care este dornică să călătorească.

Vouchere cadou

Spuneam mai sus că poți oferi pur și simplu cadou bani, însă un astfel de cadou nu poate fi oferit cu ușurință oricui. În plus trebuie să existe o relație familiară, apropiată pentru a putea oferi în dar bani, însă un voucher poate fi oferit mult mai ușor cadou, chiar și unui prieten de familie sau coleg.

Indiferent de alegerea făcută, important este ca un cadou să fie oferit din inimă, nu din obligație. Astfel alegerea unui cadou este o plăcere nu o povară.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.