Cele mai bune parfumuri create vreodată pentru femei

0

Este cunoscut faptul că doamnele și domnișoarele sunt mare amatoare de parfumuri, dar și că, în același timp, sunt atente și pretențioase atunci când vine vorba de aromele pe care le poartă. De aceea, găsirea unui parfum cu un caracter aparte, care se potrivește cu stilul celei pe care îl poartă, poate fi o opțiune la care te întorci mereu. Dar, cu toate că ne zboară mintea la parfumuri scumpe, poți găsi o alternativă mult mai avantajoasă sub forma parfumurilor replică. Atunci când alegi parfumuri replică, alegi de fapt același miros și note olfactive, dar la un preț mai mic.

Având toate acestea în vedere, am compus o listă cu cele mai bune parfumuri dedicate femeilor care au apărut de-a lungul timpului și au reușit să facă istorie.

  • Flowerbomb, de la Viktor & Rolf

Acest parfum este printre cele mai populare, apreciate, și vândute parfumuri pentru femei. Cu sticla în formă de grenadă, parfumul explodează de super-feminitate, aducând note calde de flori precum frezie, iasomie și trandafir, toate într-o singură pulverizare. Nici nu e de mirare că a ajuns atât de preferat de un număr mare de femei.

  • Pleasures, de la Estee Lauder

Acest parfum floral ușor este considerat un produs accesibil, deoarece prețul este unul ușor de atins de majoritatea fanilor parfumurilor florale. Create de Evelyn Lauder, parfumul dorește să capteze mirosul florilor după o ploaie recomfortantă de vară, notele principale fiind cele de crin alb, violete, și frunze verzi. Dacă și ție îți plac parfumurile florale, trebuie să știi că poți găsi o gamă variată de parfumuri cu note diverse de flori disponibile printre parfumuri replică. O copie fidelă a unor parfumuri celebre, parfumurile replică au aceeași compoziție, doar cantitatea de esențe este mai mică, ceea ce explică prețul mult mai accesibil.

  • Black Opium, de la Yves Saint Laurent

Probabil că nu îți este străin acest parfum, fiind printre preferințele multor femei, mai ales când vine vorba de parfumuri cu personalitate, potrivite pentru a fi purtate seara. Deci, da, acest parfum este o alegere bună pentru seară sau pentru sezonul rece, având note destul de dulci și greu de ignorat. Vanilia și cafeaua sunt printre notele principale, ce sunt amestecate cu flori de portocal, iasomie și pere. Mixul este perfect pentru o seară în doi, fiind un cocktail foarte seducător pe pielea celor care apreciază astfel de note.

  • Light Blue, de la Dolce & Gabanna

Dacă îți dorești un parfum de vară, perfect pentru zile călduroase și vacanțe exotice, atunci acest parfum clasic de la Dolce & Gabanna poate fi una din cele mai bune alegeri. Bazat pe faimoasa lămâie siciliană, parfumul mai conține iasomie tropicală, amestecul obținut ajutându-te să îți potolești pofta de o vacanță însorită și de cocktailuri băute pe plajă.

  • For Her, de la Narciso Rodriguez

Cele care apreciează parfumurile cu un mix mai simplist, dar și cu o înclinație către lemnos-oriental, atunci acest parfum le poate satisface dorințele. Centrat în principal pe note de mosc, acest ingredient principal este potențat de prezența ambrei, lemnului de santal, și vaniliei. Această simplicate, caracteristică designer-ului, a reușit să aducă pe piață un parfum foarte reușit și apreciat, deci secretul succesului nu constă neapărat într-o compoziție complicată și complexă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.