Cumpărături în pandemie

0

Dacă până să înceapă pandemia, cumpărăturile online începuseră timid să crească, după ce pandemia a început, cumpărăturile on line au explodat pur și simplu. Marile magazine s-au adaptat cerințelor și au început să ofere servicii suplimentare de livrare la domiciliu fie prin propriile forțe, fie prin intermediul aplicațiilor de livrări la domiciliu.

Oamenii au început să comande orice online. De la produse de igienă și îngrijire, până la alimente de bază.

Era de așteptat ca această ramură a comerțului să explodeze având în vedere toate restricțiile impuse de pandemie. Astfel o mare parte dintre produsele necesare, mai ales igienei, sunt comandate online. Cele mai multe cumpărături sunt făcute de femei, care din dorința de a câștiga mai mult timp liber pentru a îl petrece cu copiii, aleg să folosească aplicațiile magazinelor online. Astfel, femeile au început să își comande parfumuri, creme de mâini, creme pentru față, șampoane, măști pentru păr, produse pentru makeup sau chiar și tampoane.

Dar nu doar femeile își comandă produse online ci și bărbații, care în ultimul timp au început să prezinte un deosebit interes pentru aspectul fizic.

Internetul s-a transformat astfel într-un imens Mall cu diverse magazine. Așa că oferă posibilitatea de a naviga din confortul propriei canapele oriunde în lume și să comanzi tot ce ai nevoie, îți dorești și îți permiți.

Cele mai cumpărate produse rămân însă articolele vestimentare.

Printre preferatele românilor rămân însă produsele electronice și electrocasnice.

Însă și produsele pentru curățenie și întreținerea locuinței au început să fie la mare căutare. Oamenii dacă au încredere într-un produs, îl comandă la fel ca și cum l-ar lua personal de pe raft.

Produsele de bricolaj și mobilierul însă au avut parte de cea mai mare creștere. Fiind o perioadă de liber condiționat, oamenii au încercat să își renoveze locuințele. Majoritatea tot amânau asta în mare parte din cauza lipsei de timp, însă pandemia a facilitat acest aspect.

Printre produsele cumpărate online sunt și cele alimentare. Prin intermediul anumitor aplicații poți cumpăra mâncare de la orice restaurant sau produse alimentare de la orice supermarket. Reprezentanții magazinului vor face cumpărături în locul tău, iar produsele sunt mai apoi livrate la domiciliu prin intermediul unui livrator.

Inițiativa este una excelentă în ecolul vitezei, când timpul parcă s-a comprimat, iar fiecare secundă este esențială.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.