5 motive pentru care să îți alegi o bicicletă pliabilă

1

Ai nevoie de cât mai multă mișcare!

Sedentarismul din păcate a devenit o problemă majoră cu care ne confruntăm, mai ales în rândul persoanelor care locuiesc la bloc și care în perioada pandemiei au fost nevoiți să lucreze de acasă. Restricțiile de circulație și ieșitul din casă doar pe baza unei declarații pe proprie răspundere au adâncit și mai mult această prăpastie. Respectarea normelor sanitare este una, iar necesitatea de a face mișcare este alta. Nu vorbesc despre persoanele nevoite să stea în carantină ci de cele sănătoase care au nevoie de mișcare și plimbări în aer liber pentru sănătatea fizică și mentală. Teoretic aveai voie să ieși, practic isteria generală creată te făcea să te gândești de două ori înainte de a ieși pe ușă.

A trecut un an de când a început pandemia. Cu toate acestea, iubitorii sportului au căutat soluții în timp cei care sunt mai comozi și leneși au căutat scuze. Din păcate nu putem saluta inițiativa celor din urmă, mai ales că repercursiunile nu se văd neapărat imediat.

Dacă te-ai plictisit de stat în casă și ești o femeie care iubește plimbările, atunci ia-ți un tricou, un trening, pantofii sport preferați și ieși la alergat! Găsești aici o ofertă avantajoasă de tricouri damă!

Este un mijloc de transport alternativ atunci când mergi la job!

Majoritatea oamenilor pierd foarte mult timp în trafic atunci când merg la job indiferent dacă aleg mașina personală sau mijlocul de transport în comun. Crearea de ambuteiaje duce de multe ori la întârzieri și implicit la reproșuri din partea șefilor. În plus ambuteiajele din trafic sunt foarte stresante. Alegerea unei biciclete pliabile în acest caz este cea mai bună soluție. Dacă alegi să circuli cu bicicleta, vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Dacă îți calculezi corect traseul nu vei întârzia niciodată, în plus vei face în același timp și mișcare. Bineînțeles că trebuie să ții cont și de condițiile meteorologice pentru confortul, sănătatea și siguranța ta.

Este ușor de depozitat

Problema spațiului este una majoră, iar o bicicletă pliabilă este mult mai ușor de depozitat în debara sau pe balcon. Să îți lași bicicleta pe holul scării, chiar dacă o lași asigurată, nu este o idee prea bună, deoarece de cele mai multe ori hoții sunt inventivi și reușesc cumva să păcălească sistemul de siguranță.

Este ușor de transportat

O bicicletă pliabilă este foarte ușor de transportat așa că dacă vrei să faci o plimbare într-o zonă liniștită și ferită de trafic, îți iei și bicicleta cu tine. În plus, dacă pleci la job cu bicicleta și ești nevoit să te întorci cu taxiul, atunci va fi mult mai ușor de transportat. Același lucru putem vorbi și dacă ești nevoit să o urci la etajul patru într-un bloc fără lift.

Este cool

O bicicletă pliabilă este cool, mai ales în rândul copiilor care sunt fascinați de orice funcție suplimentară a acesteia.

Foarte important! Nu uita de echipamentul de protecție! Nici să nu te gândești să te urci în bicicletă fără cască!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am achiziţionat şi eu o bicicletă pliabilă TILT 100 Negru BTWIN şi sunt foarte încântată de ea. De obicei, acest tip de biciclete sunt potrivite mediului urban, fără prea multe denivelări şi sunt construite pentru a merge pe distanțe scurte deoarece în general diametrul roților este mai mic iar efortul pedalării este mai mare, însă este o bicletă care permite depozitarea sa într-un spațiu redus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.