Top 5 cele mai populare cadouri oferite la cununie

0

Cadourile au fost mereu o provocare pentru tinerii căsătoriți. Cel mai potrivit cadou după părerea mea este plicul cu bani. Asta pentru că tinerii căsătoriți își vor cumpăra exact ce au nevoie și ce le place. Însă de cele mai multe ori, invitații vor să ofere un cadou pe care tinerii căsătoriți să și-l amintească. Orgoliul personal. ”Acesta este de la mine”. De aceea prefer să ofere un cadou în locul banilor. Sau să ofere și bani și cadouri.

Cel mai bine este ca înainte de a oferi un astfel de cadou să întrebi. Nu este o rușine ci o necesitate. Ar fi culmea ca tinerii căsătoriți să se trezească în același timp cu 3 cafetiere, 4 covoare pe care să nu aibă unde să le așeze și 10 lenjerii.

1. Plicul cu bani

Plicul cu bani este cel mai popular cadou, iar după părerea mea și cel mai util. Asta pentru că cu bani tinerii căsătoriți își pot cumpăra ce vor și ce au nevoie. Dacă nu sunt folosiți pentru a achiziționa diferite obiecte, atunci pot fi economisiți pentru alte nevoi care pot să apară. De exemplu pentru un viitor bebeluș sau pentru vacanța mult visată. Dacă în loc de bani îi oferi un set de vase care nu sunt pe placul lor, un covor care nu se asortează nici cu pardoseala, nici cu mobile nici cu canapeaua sau un apparat electrocasnic inutil, atunci mai bine dai un plic cu bani.

2. Vesela

Vesela este cumpărată și făcută cadou în general de persoane apropiate: mama, soacră, nașă, soră. Iar un set nou de vase este mereu binevenit. Mai multe însă nu este o alegere tocmai fericită, mai ales dacă spațiul reprezintă o poblemă. Cu toate acestea vesela este un dar prețios, folosit zilnic nu doar în zi de sărbătoare ci zi de zi, adunând în jurul mesei familia.

3. Electrocasnice

Dacă vine vorba de electrocasnice mari mai ales, atunci cel mai bine este să întrebați. Este destul de stânjenitor când oferi un cadou nepotrivit și care se dovedește a fi inutil. De aceea este absolut necesar să întrebați înainte. Puneți-vă în locul lor. E o bucurie să primești cadou o mașină nouă de spălat, însă nu e prea comod să primești două, când ai nevoie și de aragaz și de frigider.

4. Lenjeriile pentru pat și pilotele

Eu fără exagerare, am primit cadou la nuntă vreo 10 lenjerii pentru pat, atât de calitate superioară, cât și  de o calitate îndoielnică. Însă absolut toate au fost necesare, chiar și cele de unică folosință. Îmi aduc aminte cu amuzament când ne-am trezit dimineața verzi pe maieu și chiloți. Chiar și apa care se scurgea în chiuvetă când ne spălam pe față era ușor verzuie. Asta a fost o bună experiență, pentru că până atunci nu m-am gândit că ar putea fi și astfel de lenjerii. Așa că am devenit mult mai selectivă în ceea ce privește calitatea lor și cumpăr lenjerii de pat doar de pe site-uri de încredere și de la brand-uri cunoscute.

5. Covoare

Covoarele erau foarte populare înainte, mai ales cele persane. Modelele erau standard, asemănătoare în mare parte din punct de vedere cromatic. Acum găsești mii de modele de covoare moderne în toate culorile posibile. Dacă te-ai hotărât ă iei cadou un covor, cel mai bine este să întrebi înainte. Covorul poate fi acea pată de culoare care dă viață unei încăperi, pata de culoare care pune în valoare întreaga încăpere sau colțișorul pufos pe care dorești să te retragi pentru a te cuibări în fața șemineului sau bradului de Crăciun. Alegerea lui se va dovedi una fericită doar dacă se va potrivi cu restul elementelor din încăpere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.