Cele mai populare cadouri de Crăciun

0

Să oferi un cadou pare ușor, însă nu putem spune același lucru când vine vorba de a alege un cadou. De multe ori ne dorim ceva deosebit, special pentru cei dragi și din păcate sfârșim prin a oferi daruri nepotrivite sau nefolositoare. Dacă vrei să faci cu adevărat o surpriză, atunci trebuie să fii foarte atent la nevoile celor dragi. Dacă însă nu știi ce să îi iei, nu este o rușine să întrebi. Ba chiar este indicat.

  1. Produsele cosmetice și parfumuri

Produsele cosmetice și seturile cadou pentru igienă se află în topul cadourilor de Crăciun. Asta pentru că toți le folosim. Însă alegerea acestora nu este tocmai ușoară. Poți opta pentru un voucher de cumpărături sau să alegi ceva după ce ai întrebat o persoană apropiată sau ai observat că persoana repectivă este foarte încântată de un anumit tip de produs. Foarte important! Evită produsele de o calitate îndoielnică și alege de fiecare dată produse cosmetice doar de la brand-uri și distribuitori de top. Nu ar strica să pui în coșul de cumpărături și un set pensule machiaj! Este de fiecare dată bine venit.

2. Pături și lenjerii pentru pat

Înainte de a oferi un astfel de cadou, asigură-te că nu are un dulap plin cu astfel de produse. Mai ales dacă pătura sau lenjeria este una tematică și nu poate fi folosită tot timpul anului.

3. Seturi de farfurii, pahare sau tacâmuri

Când eram mică, îmi aduc aminte că foloseam doar farfurii desperechiate. Setul era de fiecare dată scos la ocazii speciale sau atunci când primeam musafiri. Dacă observi că are un set de vase incomplet, atunci este ok să îi cumperi unul nou.

4. Haine

La fel ca în cazul produselor cosmetice și parfumurilor este foarte important să cunoști foarte bine gusturile dar și mărimile persoanei respective. nu etse o alegere tocmai ușoară, însă ai șanse mari să aduci o bucurie dacă mergi la sigur.

5. Coșuri cu bunătăți

Coșurile cu bunătăți sunt printre cele mai căutate cadouri de Crăciun mai ales că acestea conțin produse tradiționale diverse. Fiind în mare parte produse perisabile este foarte important să fiți atenți la data de valabilitate de pe fiecare produs, mai ales că în perioada sărbătorilor există riscul ca nu doar tu să îi alegi un astfel de cadou.

6. Bani

Da. Ai citit bine. Bani!!! Banii pot fi oferiți cadou doar într-un anumit context însă. Nu poți oferi cadou bani oricui ci dacă există o anumită relație de rudenie sau profesională. Nu poți oferi tu cadou bani șefului, dar șeful îți poate oferi ție ca angajat. Nu poți oferi cadou bani unui prieten. Poți oferi însă cadou bani surorilor, fraților, nepoților însă niciodată părinților, bunicilor, unchilor. De multe ori aduc ma multă bucurie deoarece pot fi folosiți exact pentru a acoperi nevoile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.